Publicitātes foto

Viļānos jau 16. reizi pulcēsies ziņģētāji un stāstnieki 0

Sestdien, 17.februārī, plkst. 11 Viļānu kultūras namā notiks Tautas mūzikas ansambļu un kapelu skate, bet plkst. 16 sāksies XVI Ziņģētāju un stāstnieku vakars “Redz, kā dzīvo…”, informē Iveta Dukaļska, Tautas muzikantu biedrības valdes priekšsēdētāja.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Lasīt citas ziņas

Stāstnieces Ināra Blinova, Aina Korkla (Krapacu Ļuce) un Alla Kozlovska stāstīs nerātnus un smieklīgus stāstus vai nopietnus atgadījumus no dzīves par tēmu “Redz, kā dzīvo…”, bet visām ir viens uzdevums – no nieka “izpūst” vislielāko notikumu.

Savukārt ziņģēt Viļānos ieradīsies folkloras grupas un vokālās apvienības no Kokneses, Ozolaines, Krāslavas novada Izvaltas, Lizuma, Zvirgzdenes, Rūjienas, kā arī citām Latvijas vietām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasākuma laikā dalībnieki vērtēs viens otru un noteiks gada labāko stāstnieku un ziņģētājus, vērtēšanā iesaistās arī skatītāji, nosakot savus favorītus, tāpat simpātiju balvas piešķirs arī organizatori un sponsori.

Pirmo reizi ziņģētāju vakars notika 2003. gadā Barkavā (Madonas nov.), bet nu jau daudzus gadus tas mājvietu radis Viļānos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.