AP/Scanpix

VIDEO: Ovečkins iemet savus 600. vārtus NHL 1

Krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins pirmdien guva savus 600.vārtus Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kaldinādams Vašingtonas “Capitals” komandas uzvaru.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Aivars Lembergs sašutis par kārtējo slogu uz Latvijas patērētāju kakla: “Tā mēs iegriezām Krievijai – pērkam dārgākus dārzeņus no Krievijas”
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj 10
Lasīt citas ziņas

“Capitals” savā laukumā pagarinājumā ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:0, 0:1, 1:0) pārspēja Vinipegas “Jets”.

Ovečkins spēles piektajā minūtē atklāja cīņas rezultātu, gūstot savus 599.vārtus NHL, bet minūti vēlāk dānis Nikolajs Ēlerss panāca izlīdzinājumu. Otrā perioda ceturtajā minūtē Ovečkins atzīmējās vēlreiz, pievienojoties 600 vārtus NHL guvušo hokejistu klubiņam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Trešajā periodā somu zvaigzne Patriks Laine izlīdzināja rezultātu, komandām uzvarētāju pamatlaikā nenoskaidrojot. Līdz ar to bija jāaizvada pagarinājums, kura piektajā minūtē Ovečkina tautietis Jevgēņijs Kuzņecovs izrāva neizšķirtu.

NHL vismaz 600 vārtus guvuši 20 hokejisti, bet 32 gadus vecais Ovečkins ir vienīgais no viņiem, kurš turpina karjeru. Ovečkinam šīs robežas sasniegšanai bija vajadzīgas 990 spēles, bet ātrāk par viņu to iespējuši tikai Veins Greckis, Mario Lemjē un Brets Hals.

“Kad iemetu 599.vārtus, nodomāju, ok, man ir vēl divi periodi priekšā. Tas ir īpašs brīdis, bet gribās vēl un vēl,” teica Ovečkins.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.