Foto – Fotolia

11:11 vai 22:22. Ko nozīmē mistiskās apaļās stundas un sakritības? 1

Daudzi cilvēki ievēro, ka viņu dzīvē gadās zīmīgi, precīzi skaitļi – pamana tos pulkstenī, transportlīdzekļu numerācijas zīmēs, dokumentos, dažādos tablo. Gadās, ka noteiktā dzīves periodā kāds skaitlis burtiski seko, reizēm pat sapņos! Vai tas tiešām kaut ko nozīmē? Reizēm tavs iemīļotais skaitlis, pat ja tas sastāv no vairākiem cipariem, parādās ļoti bieži. Tik bieži, ka nespēj tam nepievērst uzmanību. Arī tā ir zīme. Ja neilgu laiku pirms tam esi ko vēlējies vai tevi mocījušas šaubas par kāda lēmuma pieņemšanu, tā, ļoti iespējams, ir ilgi gaidītā atbilde, kas pateiks priekšā, kā rīkoties – vai vērts cīnīties par izvirzīto mērķi.

Reklāma
Reklāma
Veselam
7 produkti, kas visiem šķiet veselīgi, taču patiesībā tādi nav 16
“Pasažieriem bez sejas maskas var tikt atteikta iekāpšana transportlīdzeklī!” Paziņojums autobusa salonā samulsina braucēju 55
Kokteilis
Krišjāņa Kariņa sieva Anda publisko emocionālu vēsti vīra atbalstam: “Es apprecēju vienu no drosmīgākajiem, godīgākajiem, gudrākajiem un labestīgākajiem vīriešiem pasaulē” 435
Lasīt citas ziņas

Kā uzskata sakrālās numeroloģijas piekritēji, itin visam šai pasaulē ir savs skaitlis. Ikviens priekšmets un parādība var tikt izmērīta un izskaitļota. Visam Visumā ir savs mērs, kuru var izteikt skaitliskās vienībās. Runājot par laiku, mēs vienmēr paturam prātā ritmu. Ritms – tas arī ir laika mērs.

Lai sasniegtu harmoniju ar pasaules būtību, jādzīvo sinhroni ar tās ritmiem. Lai izjustu kopību ar mīļoto cilvēku, jāprot pilnībā saskaņot savas dvēseles ritms ar viņējo. Lai būtu harmonijā pats ar sevi, nepieciešams izpētīt ķermeņa bioritmus un savas dvēseles cikliskās pulsācijas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Laika un ritma mērvienības izsaka skaitļos, kas pareizas attieksmes rezultātā palīdz pieslēgties Visuma pulsam, rezonēt ar jebkuru planētu vai zvaigzni, ar jebkuru kosmiskās dzīves līmeni. Dubultie un spoguļskaitļi saka mums priekšā, uz kādu vilni šobrīd noregulēta mūsu apziņa un ar kādu kosmosa līmeni nodibināta saikne.
Bieži skaitļu valodā pie mums vēršas Augstākie spēki, sūtot norādes un enerģijas impulsus, kas būs vajadzīgi tuvākajā laikā. Katrs skaitlis vibrē noteiktā frekvencē, tāpēc dažādi skaitļi un to apvienojumi nes neatkārtojamas enerģētiskās īpašības. Skaitļu enerģiju pastiprina mūsu uzmanība, paaugstinot dvēseles psihoenerģētisko potenciālu.

Tālāk uzzināsim to vai citu skaitļu un to kombināciju sakrālās nozīmes.