Teodors Bļugers
Teodors Bļugers
Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Bļugera piespēle kaldina “Penguins” uzvaru 0

Latvijas hokejista Teodora Bļugera rezultatīvā piespēle Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē svētdien kaldināja Pitsburgas “Penguins” panākumu, tai svinot ceturto uzvaru šosezon.

Reklāma
Reklāma
Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis
VIDEO. “Sēžu ceļmalā un netieku mājās!” Latviete ar asarām acīs stāsta par nedienām ar elektroauto
Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
Lasīt citas ziņas

“Penguins” viesos ar rezultātu 7:2 (1:1, 3:1, 3:0) pieveica Vinipegas “Jets”, jau otrajā spēlē pēc kārtas gūstot septiņus vārtus.

Bļugers laukumā pavadīja 15 minūtes un 41 sekundi, no tām trīs minūtes un 37 sekundes nospēlējot mazākumā. Uzbrucējs spēles laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem, uzvarēja 38% iemetienu, pa reizei zaudēja un arī atņēma ripu, spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

CITI ŠOBRĪD LASA

Īpaša šī spēle bija pieredzējušajam aizsargam Krisam Letangam, kurš ar divām rezultatīvām piespēlēm nopelnīja savu 500.rezultativitātes punktu karjerā. Tikmēr divus vārtu un rezultatīvu piespēli iekrāja Zeks Eštons Rīzs, bet divi precīzi metieni arī Džeika Gencela un Sema Lafertija rēķinā.

Abas komanda pirmajā periodā izcēlās tikai ar vienu precīzu metienu, bet otrās trešdaļas vidū, 40 sekunžu laikā Pitsburgas klubs divas reizes lika kapitulēt “Jets” vārtu vīram, panākot 3:1, tomēr nepilnas divas minūtes vēlāk Marks Šeifele pārsvaru sadeldēja līdz minimumam.

Otrā perioda izskaņā Dominiks Simons guva vēl vienus vārtus, bet noslēdzošajās 20 minūtēs Pitsburgas vienības trim gūtajiem vārtiem “Jets” neatrada atbildi, piekāpjoties ar rezultātu 2:7.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.