1926. gada 11. februārī 0

Pirms 90 gadiem, 1926. gada 11. februārī, “Jaunākās Ziņas” rakstīja: “Ir kāds rajons, par kuru iedzīvotāji sūdzas, ka tur vērojamas Latvijas galvaspilsētā necienīgas parādības.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 191
Lasīt citas ziņas

Šī kauna vieta nav jāmeklē nomalē, bet tā atrodas pašā centrā – no Kr. Barona līdz Marijas ielai, ap Berga bazāra stūri līdz Dzirnavu ielai. Vakaros, kad no visām Latvijas malām sanāk Rīgā ap desmits vilcienu un no tiem iebraucēju straume plūst no stacijām pa Marijas ielu, lai izdalītos šķērsielās, te notiek skati, par kuriem provinces iebraucēji saka, ka viņi nokļuvuši nejēdzīgā Bābelē. Klaidoņi, pašpuikas un naktsstaigules ālējas, klaigā, smēķējot un grūstoties ķircinājas nepieklājīgiem vārdiem, teikumiem un priekšlikumiem tik lielā mērā, ka godīgai ģimenes sievietei, sevišķi jaunavām, nav iespējams vakara stundās te pat rādīties. Un šī “dzīvās preces birža” aug pastāvīgi lielumā.” Apkaimes namsaimnieki bija nolēmuši apvienoties, lai iesniegtu sūdzību policijā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.