1935. gada 8. janvārī 0

Pirms 80 gadiem, 1935. gada 8. janvārī, laukstrādnieka un tekstilrūpnīcas strādnieces ģimenē ASV Misisipi štata Tupelo pilsētiņā piedzima viens no 20. gadsimta izcilākajiem popmūzikas izpildītājiem Elviss Ārons Preslijs, pazīstams arī kā vienkārši “Elviss” vai “Rokenrola karalis”.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
Lasīt citas ziņas

Viņa vārds, šķiet, komentārus neprasa, un par Elvisu būs dzirdējuši pat tie, kurus rokenrols neinteresē. Kaut arī kopš šā vīra nāves pagājuši teju 40 gadi, Preslija dziesmas pasaulē joprojām tiek pārskaņotas un atrodas populārāko dziesmu sarakstos. Viņa diskus turpina pirkt. Žurnāls “Rolling Stone” Elvisu pasludinājis par vienu no visu laiku trim dižākajiem vokālistiem. Bet, kas attiecas uz komerciālo veiksmīgumu, tad tur kā solists Preslijs tiek ierindots pirmajā vietā pasaulē. Lēš, ka pārdoto “Rokenrola karaļa” ierakstu disku skaits pasaulē jau kādu laiku pārsniedz miljardu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.