Publicitātes foto

2014. gada Zemes stundas vēstnieks – “Zirnekļcilvēks” 0

Šogad jau astoto reizi marta mēneša pēdējā sestdienā cauri laika joslām visā pasaulē tiek atzīmēta Zemes stunda – lielākais klimata tēmai veltītais pasākums, kāds jebkad rīkots un kurā piedalās 154 valstis. Zemes stundas laikā miljoniem cilvēku izslēdz apgaismojumu un elektroierīces uz vienu stundu, lai pievērstu uzmanību klimata problēmu risināšanai. Vēl vairāk – katru gadu tieši Zemes stundas laikā rodas jauni izaicinājumi un apņēmības, ko īstenot.

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Zemes stunda, kuru rīko Pasaules dabas fonds, notiek 2014. gada 29. martā laikā no plkst. 20:30-21:30 atbilstoši laika joslai, kurā atrodas konkrētā dalībvalsts un pilsēta. Par šī gada Zemes stundas vēstnieku ir izraudzīts viens no visu laiku populārākajiem filmu un komiksu varoņiem – Zirnekļcilvēks. Gaidot jaunāko darbu par šī varoņa piedzīvojumiem, 3D filmu “Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks 2” (“The Amazing Spider-Man 2”), kas uz lielajiem ekrāniem Latvijā un citviet pasaulē iznāk 25. aprīlī, kinolentes veidotāji un centrālās zvaigznes sadarbībā ar Pasaules dabas fondu piedalīsies Zemes stundas pasākumos Singapūrā.

Jaunās “Zirnekļcilvēka” filmas galveno lomu atveidotāji Endrjū Gārfīlds, Emma Stouna un Džemijs Fokss, kā arī režisors Marks Vebs, 29. martā vadīs lielpilsētas apgaismojuma izslēgšanas ceremoniju un virkni citu pasākumu, kas tiek rīkoti Zemes stundas ietvaros. Zirnekļcilvēka lomas atveidotājs, aktieris Endrjū Gārfīlds: “Zemes stunda ir kustība, kuras ietekme uz klimata problēmu risināšanu visā pasaulē arvien pieaug, un šogad tai pievienojas pats Zirnekļcilvēks. Piedaloties Zemes stundā un tās projektos, ikvienam ir iespēja kļūt par supervaroni!” Gārfīlda ekrāna partnere Emma Stouna piebilst: “Zemes stunda nav tikai šī viena stunda, kurā tiek izslēgtas ierīces. Tie ir vairāki nozīmīgi projekti visā pasaulē, risinātu ar klimata problēmām saistītus jautājumus. Ikvienam ir iespēja piedalīties Zemes stundā un iedvesmot citus.”

CITI ŠOBRĪD LASA

Filmas reklāmas rullītis ar subtitriem latviski:

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.