Mobilā versija
+3.1°C
Aldonis, Agija
Trešdiena, 29. marts, 2017
23. jūnijs, 2014
Drukāt

Medū izturētas cāļa filejas uzkoda ar kūpinātu bekonu un ananāsa šķēlīti

Foto no “Tex-Mex Republic”Foto no “Tex-Mex Republic”

Recepte no “Tex-Mex Republic”

 

Pagatavošana:
Cāļa fileju notīra un to iemarinē kopā ar medu un pipariem uz nakti. Kad marināde gatava, cāli viegli apgrilē. Pēc tam apgrilētās cāļa filejas šķēlītes kopā ar ananāsu ietin bekona šķēlēs un viegli sacep krāsnī. Pirms pasniegšanas nedaudz “nolako” ar siltu medu, lai ēdiens spīdētu.

Nepieciešams:
Cāļa fileja
Bekons
Ananāss
Medus
Pipari

 

Pievienot komentāru

Čomisms, šarms un dinamīts. Testējam mēra kandidātus (51)"Latvijas Avīze" sāk vērtēt partiju pieteiktos līderus Rīgas domes vēlēšanām. Kādu atzīmi viņi pelnījuši par pirmo uznācienu?
Draugiem Facebook Twitter Google+