Mobilā versija
+17.3°C
Janīna, Linda
Pirmdiena, 21. augusts, 2017
23. jūnijs, 2014
Drukāt

Medū izturētas cāļa filejas uzkoda ar kūpinātu bekonu un ananāsa šķēlīti

Foto no “Tex-Mex Republic”Foto no “Tex-Mex Republic”

Recepte no “Tex-Mex Republic”

 

Pagatavošana:
Cāļa fileju notīra un to iemarinē kopā ar medu un pipariem uz nakti. Kad marināde gatava, cāli viegli apgrilē. Pēc tam apgrilētās cāļa filejas šķēlītes kopā ar ananāsu ietin bekona šķēlēs un viegli sacep krāsnī. Pirms pasniegšanas nedaudz “nolako” ar siltu medu, lai ēdiens spīdētu.

Nepieciešams:
Cāļa fileja
Bekons
Ananāss
Medus
Pipari

 

Pievienot komentāru

Jaunsleiņa mantinieks Kaminskis (1)Pašvaldību "orķestrim" jauns diriģents
Valsts apmaksāto studiju vietu sadale tradīciju varā (1)Darba tirgus prognozes valsts apmaksāto studiju vietu sadali ietekmē tikai daļēji
Draugiem Facebook Twitter Google+