Mobilā versija
+4.1°C
Zane, Zuzanna
Svētdiena, 19. februāris, 2017
23. jūnijs, 2014
Drukāt

Medū izturētas cāļa filejas uzkoda ar kūpinātu bekonu un ananāsa šķēlīti

Foto no “Tex-Mex Republic”Foto no “Tex-Mex Republic”

Recepte no “Tex-Mex Republic”

 

Pagatavošana:
Cāļa fileju notīra un to iemarinē kopā ar medu un pipariem uz nakti. Kad marināde gatava, cāli viegli apgrilē. Pēc tam apgrilētās cāļa filejas šķēlītes kopā ar ananāsu ietin bekona šķēlēs un viegli sacep krāsnī. Pirms pasniegšanas nedaudz “nolako” ar siltu medu, lai ēdiens spīdētu.

Nepieciešams:
Cāļa fileja
Bekons
Ananāss
Medus
Pipari

 

Pievienot komentāru

TV3: Juta Strīķe piedalījusies Jaunās Konservatīvās partijas pasākumā (8)Bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbiniece Juta Strīķe sestdien piedalījusies Jaunās Konservatīvās partijas (JKP) rīkotajā pasākumā Ķekavā, vēsta TV3 Ziņas.
Armijas hidrotērpu iegādes dīvainības (5)Kādam uzņēmumam, kas piedalījās Nacionālo bruņoto spēku (NBS) izsludinātajā sauso hidrotērpu iepirkumā, ir nācies apstrīdēt to tiesā, jo izrādījies, ka uzvarējušā pretendenta piedāvātie hidrotērpi neatbilst iepirkuma nolikuma prasībām.
Draugiem Facebook Twitter Google+