Foto: Jānis Priedītis

Iļjins atkal spēlēs Valmierā 0

2,12 metrus garas centra spēlētājs Viktors Iļjins atgriezies BK “Valmiera” komandā un jau trešdienas vakarā var doties laukumā LBL čempionāta spēlē pret BK “Jelgava”.

Reklāma
Reklāma
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Lasīt citas ziņas

Pagājušajā sezonā Iļjins bija viens no LBL bronzas medaļu ieguvēju BK “Valmiera” balstiem zem groziem, vidēji spēlē gūstot 7,7 punktus un izcīnot 5,5 atlēkušās bumbas. Starpsezonā Iļjins parakstīja līgumu ar “VEF Rīga”, tomēr nostiprināties Latvijas čempionu sastāvā neizdevās. Basketbolistam pašlaik nepieciešama spēļu prakse nevis rezervistu beņķīša deldēšana, tādēļ “VEF Rīga” lēmusi par Iļjina izīrēšanu BK “Valmiera” līdz sezonas beigām.

“”Viktors būs ļoti nopietns pastiprinājums centra pozīcijā. Trīs aizvadītie mēneši “VEF Rīga” sistēmā viņa individuālajai meistarībai būs nākuši par labu. Taču bez nopietnas spēļu prakses progress nevar būt pilnvērtīgs, tāpēc, visām pusēm vienojoties, nolēmām, ka regulāra spēļu prakse Baltijas un Latvijas līgās ir tieši tas, kas šajā posmā Iļjinam ir visnepieciešamākais. Arī Valmieras līdzjutēju vidū viņš ir bijis viens no populārākajiem spēlētājiem, tāpēc šī atgriešanās komandas rindās būs ļoti patīkams pārsteigums arī viņiem,” sacījis BK “Valmiera” ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš.

CITI ŠOBRĪD LASA

Valmieras kluba preses dienests arī ziņo, ka komandas treneru korpusā atgriezies Gatis Melderis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.