“36,6″ 2013. gada decembrī 0

APSKATĪT ŽURNĀLA JAUNĀKO NUMURU

JA ESI LOTERIJAS DALĪBNIEKS, IZVĒLIES SAVU BALVU!

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

AR LOTERIJAS NOTEIKUMIEM IEPAZĪSTIES ŠEIT!

Žurnāla 36,6ºC decembra numurā

Ziemā saģērbties tā, lai būtu gan glīti, gan silti? Tas ir iespējams! Padomus dod apģērbu dizainere Natālija Jansone, kura piedalījusies arī Latvijas komandas tērpu darināšanā ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Radio cilvēks Gustavs Terzens – par skriešanu, boksu un vienkāršām maltītēm.

“Netaisos nevienu pierunāt ēst to, kas riebjas!” Kardiologs Gustavs Latkovskis izskaidro sakarības starp uztura paradumiem un sirds veselību.

Gada tumšākajā laikā daudziem neatlaidīgi uzmācas miegs. Vislabāk izmantot katru iespēju pasnaust, nevis dzert litriem kafijas!

Cik kaitīga vai nekaitīga ir vispārējā anestēzija? Rubrikā Zem lupas – medikamentu izraisītais mākslīgais, komai līdzīgais miegs, bez kura mūsdienu medicīna nav iedomājama.

Jau gadu Latvijā darbojas valsts finansēta mākslīgās apaugļošanas programma. Žurnālā 36,6ºC atziņas, secinājumi, vērtējums.

Kā nodarbināt bērnu garajos, tumšajos ziemas vakaros? Vienkārši! Smilšu kasti var izveidot no mannas vai putraimiem, bet vannā var spēlēties ar putu mākoņiem. Šos un citus padomus kopējām nodarbēm un vienlaikus – bērna attīstības veicināšanai iesaka pedagoģe Ingūna Mikuda.

Esam uztraukti, noguruši, dusmīgi, bet tā vietā, lai nomierinātos, ķeramies pie ēdiena. Ēšana ir vienkārši gūstama bauda – tā var pārvērsties atkarībā no uztura, brīdina uztura speciālisti un psihologi.

Kurš ir veselībai labākais piena produkts? 36,6ºC izjautā uztura zinātnieci Gunu Havensoni un noskaidro, kas jāliek goda vietā.

Reklāma
Reklāma

Aerobikas teneres Evas Dzelmes paņēmieni, uzveicot fizisko traumu sekas. Sēdi vannā un kustini kāju!

Kas notiek, ja neseko savam aicinājumam un ignorē īsteno misiju. Dziednieces Birutas Fedotovas pieredze.

Vai iespējams otrreiz iemīlēties savā vīrā? Kāds pāris uzskata, ka var, un atklāti stāsta, kā ar mīļumu un uzmanību panāk, ka partneru starpā intimitāte un kopības izjūta nesarūk.

Masāža ar dzintariem, dzintara tēja, dzintara krelles… Vai tiešām tas viss labvēlīgi ietekmē veselību?