Roberts Muzis, “Viršu medus” Publicitātes foto

Roberta Muža jubilejas izstāde 0

Trešdien, 5. februārī kultūras pilī “Ziemeļblāzma” tiks atklāta gleznotāja Roberta Muža jubilejas izstāde “Trīs krāsas”, portālu LA.lv informēja Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības pārstāve Ieva Sietniece. Izstāde būs apskatāma līdz 16. aprīlim.

Reklāma
Reklāma
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis 107
Lasīt citas ziņas

Pazīstamais Latvijas mākslinieks Roberts Muzis 2014. gadā svin savu 70 gadu jubileju. Šo jubilejas gadu gleznotājs atzīmēs ar personālizstādi un savu gleznu kataloga izdošanu. Mākslinieks, kas kopš bērnības ir vecmīlgrāvietis, savu jubilejas personālizstādi izvēlējies eksponēt tieši kultūras pilī “Ziemeļblāzma”, kas ir Vecmīlgrāvja kultūras un radošais centrs.

Lai dokumentētu savu daiļradi nākamajām paaudzēm, un tās cienītājiem dotu iespēju savā īpašumā iegūt kvalitatīvu gleznu apkopojumu, mākslinieks izdod arī savu gleznu pirmo katalogu, kuru varēs aplūkot izstādes atklāšanā un kurā ietvertas labāko mākslas darbu reprodukcijas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Roberts Muzis darbojies visos glezniecības žanros, galvenokārt gleznojot ainavas un klusās dabas eļļas tehnikā, kā arī portretus (gleznojis Latvijas prezidentu Jāņa Čakstes, Gustava Zemgala, Alberta Kvieša, Kārļa Ulmaņa portretus) un sadzīves žanra darbus. Mākslinieks aktīvi darbojas arī mākslas pedagoģijas jomā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.