Mobilā versija
Brīdinājums -2.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
2. jūnijs, 2014
Drukāt

Biezpiena un siera torte “Ābeļziedi”

Abelziedi-ak

“Siera kluba” Skrundas pilsētas svētku 3. vietas konkursa “Siera saldā torte” ieguvējas – Daces Cines – recepte.

“Ābeļziedi” 3. vieta, autore Dace Cine

Sastāvdaļas: 200 g Talsu Deviņkalnu siera, 500 g Lazdonas Baltā biezpiena siera, 200 g Lazdonas Baltā biezpiena siera ar ķimenēm, 25 olas, 400 g cukura, 400 g kviešu miltu, 400 g sviesta, 600 g ķiršu ievārījuma, 30 g liķiera “Allažu ķimelis”, kg saldā krējuma, 30 g smilts-ērkšķu sulas, nedaudz biešu sulas.

Pagatavošana: Pamatkārtas biskvītam sajauc Talsu Deviņkalnu sieru, sviestu, cukuru, miltus.

Gaišajam biskvītam saputo olas ar cukuru, vaniļas cukuru un miltiem.

Pirmās kārtas un virskārtas krēmam Lazdonas Balto biezpiena sieru saputo ar saldo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru. Otrās kārtas krēmam Lazdonas Balto biezpiena sieru ar ķimenēm saputo ar saldo krējumu, cukuru, vaniļas cukuru un “Allažu ķimeli”. Krēmam pievieno ķiršu ievārījumu.

Tortes apdarē izmanto saldo krējumu, smiltsērkšķu sulu, sarkano biešu sulu.

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+