Biezpiena un siera torte “Ābeļziedi” 0

“Siera kluba” Skrundas pilsētas svētku 3. vietas konkursa “Siera saldā torte” ieguvējas – Daces Cines – recepte.

Reklāma
Reklāma

“Ābeļziedi” 3. vieta, autore Dace Cine

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas: 200 g Talsu Deviņkalnu siera, 500 g Lazdonas Baltā biezpiena siera, 200 g Lazdonas Baltā biezpiena siera ar ķimenēm, 25 olas, 400 g cukura, 400 g kviešu miltu, 400 g sviesta, 600 g ķiršu ievārījuma, 30 g liķiera “Allažu ķimelis”, kg saldā krējuma, 30 g smilts-ērkšķu sulas, nedaudz biešu sulas.

Pagatavošana: Pamatkārtas biskvītam sajauc Talsu Deviņkalnu sieru, sviestu, cukuru, miltus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gaišajam biskvītam saputo olas ar cukuru, vaniļas cukuru un miltiem.

Pirmās kārtas un virskārtas krēmam Lazdonas Balto biezpiena sieru saputo ar saldo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru. Otrās kārtas krēmam Lazdonas Balto biezpiena sieru ar ķimenēm saputo ar saldo krējumu, cukuru, vaniļas cukuru un “Allažu ķimeli”. Krēmam pievieno ķiršu ievārījumu.

Tortes apdarē izmanto saldo krējumu, smiltsērkšķu sulu, sarkano biešu sulu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.