Mobilā versija
+4.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
2. jūnijs, 2014
Drukāt

Aukstā zupa ar brieža gaļas desu

Daiņa Bušmaņa fotoDaiņa Bušmaņa foto

Gatavoja meža un lauku labumu veikalu un bistro ”Desa&Co” veikala vadītājs un šefpavārs MIKUS MAURIŅŠ

Recepte022_DBAukstā zupa ar brieža gaļas desu

SASTĀVDAĻAS Kefīrs (12%), ”Spilvas” marinētās bietes, svaigs gurķis, kartupeļi, ”Aptiekāra desa”, gatavota no brieža gaļas (nopērkama ”Desa&Co”), olas, sīpolloki, dilles, sinepes.

KĀ GATAVOT? Kefīru ielej traukā, pievieno marinētas bietes, sakapātu svaigu gurķi, sagrieztus vārītus kartupeļus, mazos kubiņos sagrieztu brieža gaļas desu, sakapātu vārītu olu, sīpollokus un dilles. Beigās pēc garšas zupā iejauc sinepes.

 

Gatavoja meža un lauku labumu veikalu un bistro ”Desa&Co” veikala vadītājs un šefpavārs MIKUS MAURIŅŠ

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+