Mobilā versija
-2.8°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
1. jūnijs, 2014
Drukāt

Ātri pagatavojama sātīga siera zupa (12)

siera-zupa

Šī ir ļoti garšīga un viegli pagatavojama zupa.

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, 400 g kausēta siera, 150 g rīsu, 400 g kartupeļu, 150 g burkānu, 150 g sīpola, sāls, pipari, zaļumi pēc garšas.

Pagatavošana.

Vistas fileju apliet ar 3 l ūdens, pievienot sāli, piparus un vārīt līdz gatavībai (apmēram 20 min pēc ūdens uzvārīšanās). Gatavo fileju izņemt no ūdens. Verdošajā buljonā iebērt rīsus un vārīt apmēram 10 minūtes. Tikmēr smalki sagriezt sīpolu, uz smalkās rīves sarīvēt burkānu, kartupeļus nomizot un sagriezt mazos gabaliņos. Izvārīto gaļu sagriezt mazos gabaliņos. Vārošajā buljonā pievienot kartupeļus, sīpolus un burkānus. Visu vārīt 5 – 7 minūtes. Pēc tam pievienot zupai gaļu un visu vārīt, līdz kartupeļi ir mīksti. Pievienot kausēto sieru, visu kārtīgi samaisīt un noņemt no uguns.

Pasniedzot šķīvī, zupu pārkaisīt ar zaļumiem.

Recepte no say7.info

Pievienot komentāru

Komentāri (12)

  1. Es sīpolus, ķiplociņu sasmalcinātu un burkānu apcepu pannā, nu un rīsus iemetu kopā ar kartupeļiem vienlaicīgi, sanāca riktīga ņamma, paldies par recepti :-)))

  2. Ļoti garšīga!
    Nākamreiz liešu vairāk ūdeni…prasijās šķidrāku!

  3. Ja tā ir siera zupa ko te dara tāds daudzums vistas gaļas?!!!
    Alīnīt nepārdzīvo, gaļas vietā ņem kārtīgi sacep jeb kuras sēnes (tikai ne indīgās:)) būs pat vēl garšīgāk un ja kas tad var to visu izdarīt arī bez gaļas. Nebūs ne kādas vainas.

  4. Man kāds atbildēs?

  5. Man negaršo gaļa, bet es vēlos siera zupu, vai var izņemt no receptes gaļu?

  6. Ļoti garšīga sanāca! 🙂

  7. man garšoooo!!!

  8. Rīsu tume, tik ilgi vārot rīsus!

  9. tikko uztaisiju, ritiigi laba sanaaca. 🙂 iesaku. 🙂

  10. Mmm,gardi izskata’s,bu’s ja’pameig’ina.

Draugiem Facebook Twitter Google+