Mobilā versija
+3.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
12. jūnijs, 2014
Drukāt

Deserts no auzu pārslām brūnajā cukurā, ar āboliem ar putukrējuma mākonīti (2)

Foto - gotovimdoma.ruFoto - gotovimdoma.ru

Sastāvdaļas: (6 porcijām) 100 g auzu pārslu; 1 tējkarote garšvielu maisījuma; 50 g brūnā cukura; 50 g eļļas

Pildījumam: 8 āboli; 25 g eļļas; 25 g cukura; 2 ēdamkarotes upeņu; 500 g svaiga vārītā krēma; 290 ml saldā krējuma

Samaisa auzas, garšvielas un cukuru. Uzsilda eļļu uz pannas, pievieno auzas un apcep 5 minūtes, visu laiku maisot, līdz cukurs līp klāt karotei. Pārliek traukā un atstāj atdzesēties. Sagriež gabaliņos ābolus. Pannā uzsilda eļļu, pievieno ābolus un ātri apcep. Apkaisa ar cukuru un gatavo vēl 2-3 minūtes. Atdzesē. Trauciņos kārto ābolus un auzu pārslu kārtu. Pārlej ar ievārijumu un vārīto krēmu. Sakuļ saldo krējumu un klāj uz deserta virspuses. Pārkaisa ar auzu pārslām.

 

Recepte no gotovimdoma.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Nepilniga recepte

  2. a garshvielas ta kaadas????

Draugiem Facebook Twitter Google+