Mobilā versija
+3.8°C
Zane, Zuzanna
Svētdiena, 19. februāris, 2017
20. jūnijs, 2014
Drukāt

Zemeņu, sparģeļu, spinātu salāti ar aveņu etiķi

Foto - vsyasol.ruFoto - vsyasol.ru

Sastāvdaļas:

450 g sparģeļu

1 ēdamkarote olīveļļas

350 g svaigu spinātu lapas

250 g zemeņu

pusglāze valriekstu

3 ēdamkarotes olīveļļas

2 ēdamkarotes aveņu etiķa

1 tējkarote cukura

1/4 tējkarotes sāls

Uz pannas, grilā vai cepeškrāsnī sagatavojiet sparģeļus.

Uz pannas apcepiet valriekstus.

Uz šķīvjiem kārtojiet spinātu lapas, uz pusēm pārgrieztas zemenes, sparģeļus un valriekstus.

 Sagatavojiet mērcīgi un pārlejiet salātus. Visu samaisiet ar rokām.

Recepte no vsyasol.ru

Pievienot komentāru

TV3: Juta Strīķe piedalījusies Jaunās Konservatīvās partijas pasākumā (10)Bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbiniece Juta Strīķe sestdien piedalījusies Jaunās Konservatīvās partijas (JKP) rīkotajā pasākumā Ķekavā, vēsta TV3 Ziņas.
Armijas hidrotērpu iegādes dīvainības (5)Kādam uzņēmumam, kas piedalījās Nacionālo bruņoto spēku (NBS) izsludinātajā sauso hidrotērpu iepirkumā, ir nācies apstrīdēt to tiesā, jo izrādījies, ka uzvarējušā pretendenta piedāvātie hidrotērpi neatbilst iepirkuma nolikuma prasībām.
Draugiem Facebook Twitter Google+