Mobilā versija
+0.9°C
Aldonis, Agija
Trešdiena, 29. marts, 2017
20. jūnijs, 2014
Drukāt

Zemeņu, sparģeļu, spinātu salāti ar aveņu etiķi

Foto - vsyasol.ruFoto - vsyasol.ru

Sastāvdaļas:

450 g sparģeļu

1 ēdamkarote olīveļļas

350 g svaigu spinātu lapas

250 g zemeņu

pusglāze valriekstu

3 ēdamkarotes olīveļļas

2 ēdamkarotes aveņu etiķa

1 tējkarote cukura

1/4 tējkarotes sāls

Uz pannas, grilā vai cepeškrāsnī sagatavojiet sparģeļus.

Uz pannas apcepiet valriekstus.

Uz šķīvjiem kārtojiet spinātu lapas, uz pusēm pārgrieztas zemenes, sparģeļus un valriekstus.

 Sagatavojiet mērcīgi un pārlejiet salātus. Visu samaisiet ar rokām.

Recepte no vsyasol.ru

Pievienot komentāru

Čomisms, šarms un dinamīts. Testējam mēra kandidātus (48)"Latvijas Avīze" sāk vērtēt partiju pieteiktos līderus Rīgas domes vēlēšanām. Kādu atzīmi viņi pelnījuši par pirmo uznācienu?
Draugiem Facebook Twitter Google+