Foto – Shutterstock

Septiņas tēmas, par kurām nevajadzētu strīdēties ar vīrieti 4

Nav svarīgi, cik stipri jūs mīlat savu vīrieti, daudzos jautājumos jūsu uzskati nesakritīs tāpat. Galvenais, lai tas nekļūtu par pastāvīgo strīdu iemeslu. Zemāk ir uzskaitītas tēmas, par kurām būtu jāizvairās strīdēties.

Reklāma
Reklāma

Nauda

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj 10
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “ASV aizliedz ar likumu, Latvijā tirgo uz katra stūra!” Brīdina par zīdaiņiem bīstamām precēm 13
Lasīt citas ziņas

Vīriešiem tā var būt jūtīga tēma, jo ieņēmumi ir tieši saistīti ar viņu pašvērtējumu. Turieties pa gabalu no tās un izvairieties no pārmetumiem. Strīds jūs novedīs nekurienē, tāpēc labāk izrādīt konstruktīvu pieeju.

Attiecības ar bijušajiem

Jūs dusmojaties, jo jūsu otrā pusīte vēl aizvien uztur attiecības ar savu bijušo draudzeni? Labāk nomierinieties, jo pagātni neatgriezīsi. Apspriežot šo tēmu, jūs tikai uzplēšat vecās dvēseles rētas.

Mašīnas, gadžeti, sports

CITI ŠOBRĪD LASA

Vīrieši pievērš visam augšminētajam daudz laika, un tas ne vienmēr ir saprotams sievietēm. Bet jūs taču nevēlaties, lai jūsu puisis futbola vietā ietu uz skaistumsalonu? Ļaujiet viņam veltīt laiku savam hobijam.

Viņa vecāki

Lielākā daļa sieviešu stipri nervozē, gribot atstāt labu iespaidu uz sava puiša vecākiem. Iepazīstot viņus tuvāk, jums var rasties negatīvs vērtējums, kas beigu beigās var kļūt par strīdu iemeslu ar partneri. Nevajadzētu atsaukties slikti par viņa vecākiem, centieties pieņemt cilvēkus tādus, kādi viņi ir.

Viņa personības kritika

Jūs varat sarīkot milzīgu skandālu, sākot kritizēt jūsu mīļoto cilvēku, viņa uzvedību un manieres. Lai mainītos, cilvēkam ir nepieciešams laiks. Ja jūs vēlaties šīs izmaiņas, par to ir jāskaidro taktiski, neizrādot tik atklāti savu neapmierinātību.

Jūsu attiecību nākotne

Vīrieši bieži vien izrāda nepatiku, kad sievietes sāk apspriest kopīgo nākotni. Pa retam var kopīgi pasapņot, bet ja šī tēma tiek skarta pastāvīgi, vīriešiem tas apnīk. Jā vēlaties harmoniskas attiecības, neuztraucieties pārāk par nākotni, savādāk tas novedīs pie liekiem strīdiem.

Viņa draugi

Jūsu vīrietis ir pieķēries draugiem, ar kuriem kopā ir izaudzis, un ja viņi jums nepatīk, tas var novest pie konfliktiem. Nerēķinieties ar to, ka jūsu puisis pārtrauks ar viņiem attiecības tikai tāpēc, ka jūs neatradāt ar viņiem kopīgu valodu. No strīdiem šajā jautājumā arī ir jācenšas izvairīties, meklējiet kompromisu.

Attiecības bez strīdiem var būt garlaicīgas un pelēkas, bet tomēr tās ir labākas par attiecībām, kuras jebkurā momentā var beigties. Izvairoties no karstākām diskusijām par iepriekš minētām tēmām, jūs varēsiet saglabāt savstarpējo mīlestību un harmoniju.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.