Daugavpils novadā dienesta suns palīdz aizturēt alkohola zagļus 0

Daugavpils novada Naujenes pagastā policijas kinoloģijas dienesta suns palīdzējis aizturēt veikala zagļus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 6
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Lasīt citas ziņas

Naktī uz 18.augustu kādam veikalam Daugavpils novada Naujenes pagastā tika izsists logs un nozagtas vairākas alkohola pudeles. Pēc informācijas saņemšanas notikuma vietā ieradās policijas darbinieki ar dienesta suni, un tika sākta garnadžu meklēšana un veiktas neatliekamās izmeklēšanas darbības.

Pateicoties četrkājainā palīga profesionalitātei, zagļu pēdas tika sadzītas, un jau pēc neilga laika tika noskaidrota precīza viņu atrašanās vieta.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārbaudot dzīvokli, tajā tika atrasti divi pamatīgi piedzērušies 1974. un 1990.gadā dzimuši vīrieši, kas turpināja iestiprināties ar veikalā zagtajiem alkoholiskajiem dzērieniem.

Pārbaudes gaitā vīriešu organismā tika konstatētas trīs ar pusi promiles alkohola. Abi aizdomās turamie iepriekš ir vairākkārt tiesāti, vecākais no viņiem patlaban izcieš nosacīto sodu par iepriekš izdarītu noziegumu.

Policija turpina izmeklēšanu sāktajā kriminālprocesā. Abi vīrieši ir aizturēti un ievietoti īslaicīgās aizturēšanas vietā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.