Foto – Shutterstock

Ko par tavu personību stāsta tavs iecienītākais meikaps? 1

Ikvienai no mums patīk eksperimentēt un izmēģināt dažādus tēlus un izskatus, tomēr galu galā mēs vienmēr atgriežamies pie kaut kā viena – tieši mums raksturīgā izskata. Vienalga, vai tā ir izteiksmīga lūpu krāsa vai izteiktas kaķacis, taču tās, gluži tāpat kā tavs apģērbs un matu izskats liecina par tavu personību un tās iezīmēm. Ieskaties womenshealthmag.com sagatavotajā informācijā un uzzini, ko par tevi vēsta tavs grims.

Reklāma
Reklāma

Akcentētas lūpas

10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Rozā, sarkanas vai vēl kādā citā izteiksmīgā krāsā nokrāsotas lūpas liecina par to, ka tev patīk atrasties uzmanības centrā. Akcentētas lūpas ir drosmīgs aicinājums tevi pamanīt – tās nav iespējams ignorēt nevienam. Turklāt, tās pašas par sevi uzreiz tev izveido tēlu, kas nozīmē, ka tev noteikti kabatā vai padomā ir vēl citi triki, ar kuriem pārsteigt.

Dabisks izskats

Tu lieki neuztraucies, jo zini, kas ir tavi lielākie dotumi un labākās īpašības, turklāt tu proti tās likt arī lietā. Tev patīk izskatīties kā sev pašai, taču tajā pašā laikā tavam izskatam jābūt kārtīgam un saskaņotam – tieši tādēļ tu izvēlies lietot dabīgu grimu.

Dūmakainas acis

CITI ŠOBRĪD LASA

Dūmakainas acis ir seksīgas un dramatiskas, tomēr tajā pašā laikā tās ir arī pietiekami ieturētas, un tieši tāda pati esi arī tu. Tev nav nepieciešamības būt uzmanības centrā, taču tu noteikti neiebilstu, ja tur būtu.

Kaķacis

Jau pats meikapa nosaukums par tevi pasaka daudz – tu esi slīpētāka, analizē un kalkulē vairāk kā citi cilvēki, taču tas noteikti nav domāts sliktā ziņā. Teiksim tā, tu esi pietiekami apķērīga, lai neko nepalaistu garām. Papildus tam tev ir ļoti liela pacietība un taktiskās iemaņas, ar kurām var izskaidrot laiku un ieguldījumu, ko velti, lai katru rītu uzvilktu perfektas līnijas.

Tikai skropstu tuša

Iespējams, tev vienkārši nav pārāk daudz laika, lai katru rītu uzklātu meikapu, taču patiesībā tevi tas nemaz īpaši neinteresē. Tu nekaunies parādīties pasaulei tāda, kāda esi – kamēr uz tavām acīm ir likts uzsvars, tu esi gatava gāzt kalnus. Galu galā – acis taču ir dvēseles spogulis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.