Noderīga lieta virtuvē – nerūsējoša materiāla bumba garšvielām 0

Senākās pavārgrāmatās var atrast pamācības, kā izvārīt dzidru buljonu. Piemēram, visas garšvielas jāiesien marlītē, ko pēc tam izņem no viruma. Kad buljons gatavs, to var arī izkāst caur sietu, kur paliks gan pipari, gan lauru lapas un pētersīļu kāti. Taču lielisks risinājums ir nerūsējoša materiāla bumba (7,5 cm diametrā), kas nosaukta par garšvielu bumbu. Tajā ieliek garšvielas, bet itin labi var ietilpt arī sīpols, ja ģimenē kāds paradis mazos gabaliņus cītīgi izlasīt no zupas. Bumbas puslodes sastiprina kopā, ieliek katlā un izņem, kad ēdiens gatavs.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Tāpat var rīkoties, ja slimības laikā jāuzlej tā pavairāk zāļu tējas. Ar drogām piepilda bumbu, uzlej vārošu ūdeni un, kad tēja ievilkusies, izņem. Dzērienā nebūs nekādu lapu un zariņu!