Mobilā versija
Brīdinājums +0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
13. jūnijs, 2014
Drukāt

5 ieteikumi vīna un maltītes saderībai (2)

Foto - LETAFoto - LETA

Atbilstošs vīns izcels maltītes garšu


Latvijā un citviet pasaulē vīns aizvien vairāk iekaro savas pozīcijas kā topa dzēriens, vēl vairāk – gardēži zina, ka maltītei piemērots vīns izcels un paspilgtinās tās garšas, sagādājot patiesu baudījumu garšas kārpiņām. “Interbaltija AG” un restorāna “Aqua Luna” someljē jeb vīnzinis Romāna Komara iesaka piecas lietas, ko vērts ņemt vērā, izvēloties maltītei piemērotāko vīnu.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. 😀 Labs joks, vietējais vīns ar vietējo edienu 😀 Ejam uz krievu restorānu, pasūtam poļu steiku un franču galda vīnu. Kurā restorānā var atrast Latvijas steiku un Latvijas vīnu, rabarberu vīneklis neskaitās.

Draugiem Facebook Twitter Google+