Mobilā versija
+2.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
15. jūlijs, 2015
Drukāt

Zemeņu kauslapiņu kniebējs, lai pasargātu pirkstus (2)

zemenem_4447

Pēdējais brīdis gatavot zemeņu krājumus ziemai! Ja priekšā nolikta liela bļoda ar ogām, kam jānokniebj kauslapas, var rasties izmisums. It kā maiga un salda oga, bet, intensīvi kniebjot kauslapas, pirkstu gali kļūst jēli un saldā sula kož. Taču var nopirkt plastmasas pinceti, kas paredzēta serdes izņemšanai. Ar to iedur abpus kauslapām, sakniebj, mazliet pagriež un viegli izceļ kauslapas un serdi. Tiek saudzētas rokas, sula nešķīst. Instrukcijā teikts, ka derēs arī tomātu apstrādei.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. prātiņ,nāc mājās! Atbildēt

    Varbūt tad labāk zemenēm vispār virsū neskatīties,kur nu vēl ēst un nedod dievs tīrīt!

  2. eksistē arī meitām sānos kniebējs,lai pasargātu no zilumiem?

Draugiem Facebook Twitter Google+