Mobilā versija
Brīdinājums -2.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
18. augusts, 2015
Drukāt

Siltie salāti ar gailenēm Barona gaumē

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

125g salami "Melnais Barons"
250g svaigas gailenes
1 paprika
1 sīpols
1 čili pipars ( pēc vēlmes)
timiāns
olīveļļa
sāls, pipari

Esiet tikuši pie groziņa ar gailenēm, bet ierastā gaileņu mērce ar vārītiem jaunajiem kartupeļiem nesniedz vēlamo? Pagatavojiet šos salātus un sapratīsiet kāpēc pats Barons bija iecienījis šo ēdienu.

Pagatavošana

Gailenes attīrīt no zemes un saplūkāt ar rokām mazākos gabalos. Desu sagriezt strēmelītēs. Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Tieši tāpat sagriezt čili piparu, ja vēlaties to pievienot. Sīpolu notīrīt un sagriezt šķēlītēs.

Pannā ieliet nedaudz eļļas un apcept tajā sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot sēnes un apcept uz straujas uguns. Pievienot papriku, čili piparu, desu un cept visu kopā līdz dārzeņi gatavi, apm. 15 min. Pievienot timiāna lapiņas, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.

Pasniedz uzreiz.

 

Recepti piedāvā

bonap

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+