Ogu un biezpiena kūka “Ardievas vasarai” 0
Biezpiena masai visas sastāvdaļas sablendē ar rokas blenderi.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi
192
Izveltnē smilšu mīklas apli (nedaudz lielāku par veidni), liek veidnē un pamatni apcep +190 °C aptuveni 8–10 minūtes tā, lai ir zeltaina. Lej uz pamatnes biezpiena–siera masu, uzkaisa dažādas ogas un cep +100…+110 °C temperatūrā aptuveni 1 stundu un 15 minūtes.
Recepte no Titurgas beķerejas “Kas par kūkām!”