Publicitātes foto

LTV sāk rādīt jaunu pašmāju seriālu 1

Sestdien, 26. septembrī pulksten 21:25 LTV1 skatītājus gaida pirmā tikšanās ar daudzsēriju filmas “Māja pie ezera” varoņiem, LA.lv uzzināja Latvijas Televīzijā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj
Krimināls
Krituši visi antirekordi – savākts 600 000 narkomānu izlietoto šļirču. Atrasta arī traģiskā “narkozombiju” viela 8
Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis 228
Lasīt citas ziņas

Stāsta centrā ir trīs paaudžu sievietes, kuru dzīves stāsts atspoguļos dzīvi mūsdienu Latvijas laukos un lielpilsētā, ļaujot ne vienam vien skatītājam saredzēt līdzības ar savām ikdienas izvēlēm un pārdzīvojumiem.

Seriāls pulcējis vienkopus daudzus iemīļotus Latvijas aktierus, tai skaitā Sandru Kļaviņu, Katrīni Pasternaku, Andri Keišu, Tālivaldi Lasmani, Gintu Grāveli, Inesi Kučinsku-Laukšteini, Aurēliju Anužīti-Lauciņu, Danu Čerņecovu, Intaru Rešetinu, Artūru Skrastiņu, Ievu Puķi, Daini Grūbi un citus.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Latvijas Televīzijai šis ir īpašs notikums, jo pēc vairāku gadu pārtraukuma esam atsākuši strādāt pie iknedēļas daudzsēriju filmām. Tieši nedēļas filmas, ne ikdienas seriāli, savulaik bijis viens no mūsu zīmola produktiem un vēlamies atgriezties šajā nišā. Mums ir liels prieks par saliedēto seriāla komandu, kas četru mēnešu garumā no rīta līdz vakaram strādājuši filmēšanas laukumos Alsungā un Rīgā,” uzsver LTV kultūras satura redaktore Gunta Sloga.

Filmas galvenā varone ir Madara Tērauda (atveido Sandra Kļaviņa) – veiksmīga četrdesmitgadniece, kura darbojas spožajā, bet tai pat laikā skarbajā reklāmas pasaulē. Kolēģu intrigu rezultātā viņa ir spiesta aiziet no darba reklāmas aģentūrā, kuru savulaik izveidojusi kopā ar kolēģiem. Galvenajai varonei tas ir smags trieciens, sāk irt attiecības ar vīru Kārli (Andris Keišs). Vīramātes mudināta, galvenā varone dodas meklēt savu māti (Katrīne Pasternaka), kura savulaik pametusi ģimeni. Meklējumu rezultātā Madara ne tikai atjauno attiecības ar māti un pārējiem ģimenes locekļiem, bet krāšņajā suitu novadā Alsungā sāk jaunu dzīvi.

Seriālu veido producentu grupa “Red Dot Media” sadarbībā ar Latvijas Televīziju. Scenārijs tapis pēc poļu rakstnieces Malgožatas Kaličinskas slavena romāna “Māja pie ezera” motīviem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.