Bēnē aiztur laupītāju 0

Policijas darbinieki aizturējuši 1970. gadā dzimušu vīrieti, kurš 1. maijā pulksten 15.30 iekļuvis dzīvoklī Bēnes pagastā un aplaupījis 1949. gadā dzimušu sievieti, informē Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvalde (ZRP).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Aivars Lembergs sašutis par kārtējo slogu uz Latvijas patērētāju kakla: “Tā mēs iegriezām Krievijai – pērkam dārgākus dārzeņus no Krievijas”
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj 10
Lasīt citas ziņas

Dzīvokļa durvis nebija aizslēgtas, jo sieviete gaidījusi pārnākam dēlu. Laikā, kad vīrietis iekļuva dzīvoklī, sieviete gulējusi uz dīvāna un skatījusies televizoru. Vīrietis sievietei uz sejas uzlicis spilvenu un licis atdot naudu. Sieviete teikusi, ka viņai lielas naudas summas nav, tikai sīknauda, kura nolikta sekcijā. Vīrietis piegājis pie sekcijas un paņēmis 2,60 eiro un pēc tam aizgājis.

Sieviete par notikušo nekavējoties paziņoja policijai. Veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, drīz vien vīrietis tika aizturēts un noskaidrots, ka viņš jau agrāk tiesāts par līdzīgiem noziedzīgiem nodarījumiem, pauda VP ZRP pārstāve Ieva Sietniece.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sākts kriminālprocess par laupīšanu, ja tā saistīta ar vardarbību vai vardarbības piedraudējumu, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Pirmstiesas izmeklēšanā tiks pārbaudīta aizturētā saistība citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.