Foto – Fotolia

7 ieradumi, kas liecina: tu nepareizi noņem kosmētiku 0

Mēs visas zinām, cik tas ir kaitīgi – nenotīrīt kosmētiku un doties gulēt, jo, ja nakts laikā Tavas poras būs pilnas ar kosmētiku, tās nespēs elpot un atjaunoties, taču izrādās, ka arī tad, ja mēs katru vakaru kosmētiku notīrām, ir ļoti būtiski to darīt pareizi!

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Lasīt citas ziņas

Izrādās, ka mums piemīt ļoti daudzi kosmētikas noņemšanas ieradumi, kas nebūt nav pareizi, tāpēc tos nekavējoties vajadzētu pārtraukt piekopt, jo tie kaitē mūsu ādai, tāpēc mēs Tev piedāvājam noskaidrot, kas ir tie septiņi vispopulārākie sieviešu ieradumi, kas, tīrot kosmētiku, tiek pieļauti, lai gan tie ir pilnīgi un galīgi aplami!

1. Tu vispār nenotīri kosmētiku
Pat, ja dienā uzliec tikai BB krēmu, tas tik un tā ir jānotīra, citādi tas var kaitēt sejas ādai. Nakts laikā āda atjaunojas, bet, ja poras ir pilnas ar kosmētiku, tās nespēj elpot un atjaunoties. Turklāt aizsprostotas poras var veicināt aknes un melno punktiņu veidošanos.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Tu mazgā seju pēc kosmētikas noņemšanas
Pamēģini attīrīt ādu, kad kosmētika vēl nav noņemta, bet uzmanies, lai skropstu tuša netiek ieberzēta ādā. Pēc tam, noņemot kosmētiku, āda būs daudz tīrāka.

3. Tu ļoti ātri notīri skropstu tušu
Vai no rīta pamostoties tev uz apakšējiem plakstiņiem ir skropstu tuša? Tas ir tāpēc, ka to kārtīgi nenotīri. Samērcē vates disku ar līdzekli kosmētikas noņemšanai vai olīveļļu un 2-3 minūtes paturi to uz plakstiņa. Tas noņems pat ūdens izturīgo skropstu tušu, kā arī ļaus attīrīs plakstiņus, neberzējot un nekairinot acis.

4. Tu izmanto tikai mitrās salvetes kosmētikas noņemšanai
Šādas salvetes, protams, ir ļoti noderīgas, taču ar tām nepietiek, lai pilnībā notīrītu visu biezo kosmētikas kārtu. Salvetes noņem tikai virskārtu, tāpēc lieto arī speciālu kosmētikas noņemšanas līdzekli, kas daudz labāk attīra ādu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.