Publicitātes foto

Bez maksas varēs noskatīties “Lux” kinobalvas laureāti – filmu “Mustangs” 0

Visās Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīs, tostarp arī Latvijā, iedzīvotāji šodien varēs bez maksas noskatīties filmu “Mustangs” – aizvadītā gada “Lux” kinobalvas laureāti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 191
Lasīt citas ziņas

Kā aģentūru LETA informēja Eiropas Parlamenta (EP) preses sekretāre Latvijā Signe Znotiņa-Znota, Latvijā filmas bezmaksas seanss notiks kino “K-Suns” plkst.21.

Savukārt EP Briselē šodien par godu “Lux” kino balvas desmitgadei notiks vairāki pasākumi, kuros piedalīsies Eiropas kino pārstāvji, tostarp “Lux” kino balvu saņēmušo filmu režisori, industrijas eksperti un žurnālisti, kā arī EP deputāti. No Latvijas svinīgajā ceremonijā EP Briselē piedalīsies kinokritiķe Daira Āboliņa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garajiem matiem plīvojot kā kumeļu krēpēm, piecas jaunas māsas skrien pa lauku ceļu. Taču šovasar viss mainīsies vienā acumirklī: pēc tam, kad māsas neapdomīgi iesaistījušās nevainīgā rotaļā ar klasesbiedriem, viņu konservatīvā vecmāmiņa un tēvocis nolemj meitenes izprecināt, ar vai bez viņu piekrišanas. Telefoni un datori tiek konfiscēti, modernās drēbes aizstāj brūnas maisveida kleitas, logi tiek aizrestoti un mājā ierodas virkne radinieču, kas par savu misiju uzskata nepaklausīgo skuķu pāraudzināšanu par priekšzīmīgām saimniecēm. Iedomu un baiļu dēļ, kas pastāv tikai aizspriedumainos prātos, lūzt jauno sieviešu dzīves

Jaunās turku režisores Denīzes Gamzes Ergjuvenas drāma “Mustangs” saņēma Kannu kinofestivāla apbalvojumu un ir nosūtīta Oskariem kā Francijas pieteikums uz labāko filmu ārzemju valodā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.