Foto – Fotolia

Planētu ietekme uz visām horoskopa zīmēm, Saulei ejot caur Skorpiona zvaigznāju 0

Saule būs Skorpiona zodiaka zvaigznājā. Cilvēkos modīsies vēlme saukt lietas īstajos vārdos. Tāpēc būs jūtama spriedze, kas kuru katru mirkli var pāraugt konfliktā. Ieteicams lielāku vērību veltīt saviem darbiem un mazāk uztraukties par lietām, kur neviens padomu neprasa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
TESTS. Jūsu īkšķu novietojums, sakrustojot pirkstus, atklāj daudz par jūsu personību 12
Veselam
7 produkti, kas visiem šķiet veselīgi, taču patiesībā tādi nav 16
“Pasažieriem bez sejas maskas var tikt atteikta iekāpšana transportlīdzeklī!” Paziņojums autobusa salonā samulsina braucēju 55
Lasīt citas ziņas

Jauns Mēness cikls sākas 30. oktobrī plkst. 19.38.

Pilnmēness būs 14. novembrī plkst. 15.52.

No 7. līdz 24. oktobrim Merkurs būs Svaru zīmē, tādējādi radot vēlmi satikties un pavadīt laiku ar simpātiskiem cilvēkiem un uzturēties tur, kur valda brīva un pozitīva atmosfēra. 24. oktobrī Merkurs pāries Skorpiona zvaigznājā, tāpēc savos izteicienos cilvēki būs kritiskāki, dažkārt pat ciniski un aizskaroši. Daudziem patiks lietot salīdzinājumus un aforismus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Venera virzīsies pa Strēlnieka zvaigznāju, tāpēc cilvēki interesēsies par iespējām kvalitatīvi atpūsties, ceļot un sevi dažādi pilnveidot. 12. novembrī Venera ieies Mežāža zvaigznājā, tāpēc modē atkal būs klasika gan apģērbā, gan kultūras pasākumu izvēlē.

Marss būs Mežāža zvaigznājā, tāpēc visa enerģija tiks koncentrēta, lai sasniegtu savus mērķus. Sākot ar 9. novembri, Marss virzīsies pa Ūdensvīra zvaigznāju, tāpēc cilvēkiem nepatiks jel kāda veida ierobežojumi. Daudzi uzskatīs, ka likumi uz viņiem neattiecas, tāpēc jācenšas izvairīties no spriedzes situācijām un konfliktiem.

Jupiters būs Svaru zodiaka zvaigznājā, tādējādi pastiprinot vajadzību pēc izsmalcinātām lietām. Aktuāli būs partnerattiecību jautājumi. Novembrī Jupiters veidos spriedzes aspektu ar Plutonu un tāpēc nepārdomāta rīcība var nest ievērojamus zaudējumus.

Saturns joprojām ir Strēlnieka zvaigznājā un veidos labvēlīgu aspektu ar Jupiteru. Tāpēc ir piemērots laiks uzkrājumu veidošanai, darījumiem ar nekustamo īpašumu un naudas investēšanai nākotnes projektos.