Pieci skaistuma produkti, kurus mēs lietojam nepareizi 0

Komiskas sevi padaram tikai mēs pašas, neprotot pareizi lietot skaistuma produktus, tāpat arī izšķiežam naudu par tiem tur, kur nevajag. Ieskaties un uzzini kā lietderīgi izmantot skaistuma produktus!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj
Krimināls
Krituši visi antirekordi – savākts 600 000 narkomānu izlietoto šļirču. Atrasta arī traģiskā “narkozombiju” viela 8
Lasīt citas ziņas

Mēs nesakām, ka tu neproti lietot kosmētiku, bet mūsdienās mēs ļoti daudz informācijas uztveram nepilnīgi – mēs nenoklausāmies līdz galam un daram “pa savam”, līdz ar to kāds padoms nenāks par ļaunu, lai mēs no iztērētās naudas saņemtu maksimumu. Mums sievietēm skaistums ir liela vērtība, tieši tāpēc esam apkopojuši nelielu sarakstu ar 5 produktiem, kurus mēs visbiežāk lietojam nepareizi.

Neaizmirsti padalīties ar draudzenēm, ja šī informācija tev bija noderīga!

CITI ŠOBRĪD LASA

1.Tonālais krēms
Mūs skaistuma blogeres māca uzklāt tonālo krēmu ar otu vai sūklīti, bet tas, ko mēs palaižam garām – viņas visas lielākoties ir vizāžistes, kas visus “video produktus” izmanto arī uz saviem klientiem un higiēnas prasības paredz, ka vienam klientam drīkst izmantot tikai vienas un tās pašas otiņas un sūklīšus vienreiz, kurus vairākas reizes nedrīkst “mērcēt” vienā un tai pašā produkta iepakojumā, tāpēc mēs grima māksliniekus parasti redzam ar “krāsainām rokām” – viņi konkrēto produktu uzklāj bagātīgā slānī uz rokas un tad konkrēto otiņu “iemērc” tajā produkta pārpalikumā, kas paliek uz rokas. Šīs blogeres vienkārši ir pieradušas darboties ar otiņām un sūklīšiem. Patiesībā daudz labāk tonālo krēmu ir uzklāt ar pirkstiem, par cik tu to rokās būsi sasildījusi un to būs attiecīgi vieglāk uzklāt. Vēl viens bonuss – tavas rokas neuzsūc daļu tonālā krēma, līdz ar to ietaupīsi uz tonālā krēma pirkumu.

2.Tuša
Mums visām ir viens nelāgs ieradums, no kā vajag atbrīvoties, ja vēlamies konkrēto tušas iepakojumu izlietot maksimāli daudz (lielākā daļa sieviešu izlieto tikai pusi no tā, kas ir vienā tūbiņā) – pumpēt tajā iekšā gaisu. Ir redzētas ļoti daudz sievietes, kas pirms tušas otiņas izvilkšanas to kustina uz iekšu un āru, ar domu nosegt otiņu ar pēc iespējas vairāk tušas. Patiesībā mēs sapumpējam tūbiņu ar gaisu, kas savukārt žāvē tušu. Tušai pēc konsistences ir jābūt šķidrai, bet nereti, kad tā jau kļūst krēmīga, sievietes to vienalga izmanto un turpina savu “kaitīgo” ieradumu, un pēc neilga laika sūdzas, ka tik bieži jāpērk jauna tuša, jo esošā ir jau sakaltusi…

3.Konsīlers
Sievietes bieži konsīleri klāj pirmo uz sejas ar domu, ka no sākuma vajag “aizšpaktelēt” visas pumpas un pigmenta plankumus un tikai pēc tam klāj tonālo krēmu, pūderi, bronzeri, sārtumu un izgaismotāju. Pareizā secība būtu tonālais krēms, konsīlers, pūderis, bronzeris, sārtums un izgaismotājs. Labākai nepilnību maskēšanai sievietēm vajadzētu izmantot krāsu korekcijas zīmuļus – zaļā krāsa apsārtumiem, violetā dzeltenumiem, bet oranžā zilumiem.

4.Konturējošie produkti
Turpat 10 gadus atpakaļ Kardašianu māsas aizsāka sejas konturēšanas kultu – viņas konturē sejas formu, vaigu kaulus, žokļa līniju un pat degunu līdz viņas kameras priekšā izskatās pēc lellēm. Sievietes nereti aizmirst, ka dabā, dienas gaismā šāda konturēšana ir ļoti labi redzama un izskatās diezgan komiski. Ja veido vakara grimu, tad vari atļauties nedaudz vairāk izpausties ar kontūrām, bet dienas laikā pilnībā pietiks, ja piešķirsi kontūras vaigiem un zoda līnijai. Vislielākā sieviešu kļūda ir izvēlēties pārāk tumšas un gaišas krāsas konturēšanai, kas izteikti kontrastē ar kaklu un dekoltē zonu.

Reklāma
Reklāma

5.Grima bāze
Nereti sievietes, kurām ir izteikti taukaina sejas āda, to skrubē un mazgā ar attīrošiem un ādu sausinošiem līdzekļiem, nemaz nepadomājot par to, ka seja pārmēru taukojas, jo tā ir dehidrējusies. Lai aizturētu taukainumu, tiek klāta kosmētikas bāze, kura sola nosprostotporas, lai aizturētu taukainuma veidošanos uz sejas un acu ēnu sakrāšanos acu plakstiņu krociņās. Patiesībā grima bāze nesniegs solīto efektu, ja tava sejas āda nebūs “kārtībā”! Sausas sejas ādas īpašnieces sasmērēs ādu ar barojošu sejas krēmu un tūlīt pāri vēl grima bāzi. Kamēr tiec galā ar savu sejas ādu, pietiks, ja uz sejas uzklāsi atbilstošo sejas krēmu un ļausi tam iesūkties pirms kāda dekoratīvās kosmētikas produkta uzklāšanas. Taukainas ādas īpašnieces var uzklāt caurspīdīgo pūderi vieglā kārtā.

Avots: rd.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.