Foto LETA

Apledojuma dēļ šorīt daudzviet apgrūtināta braukšana 0

Šorīt vietām apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem autoceļiem, informē VAS “Latvijas Valsts ceļi”.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Šorīt ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 113 VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības.

Šobrīd braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti sekojošos ceļa posmos:Ainažu virzienā visa posma garumā; Siguldas virzienā no Rīgas līdz Vangažiem;Valmieras virzienā no Stalbes līdz Valmierai; Rīgas apvedceļš no Baltezera līdz Saulkalnei; Daugavpils virzienā no Rīgas līdz Nīcgalei;Rēzeknes virzienā no Jēkabpils līdz Terehovai, no Grebņevas līdz Špoģiem un uz Rēzeknes apvedceļa;Bauskas virzienā no Iecavas līdz Grenstālei;Liepājas virzienā no Apšupes krustojuma līdz Liepājai;Ventspils virzienā no Kūdras līdz Usmai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz reģionālajiem autoceļiem apmierinoša braukšana ir Alūksnes, Daugavpils, Dobeles, Jelgavas, Krāslavas, Madonas, Preiļi, Ogres, Valkas un Ventspils apkārtnē.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi no rīta un priekšpusdienā austrumos vēl gaidāmi nelieli nokrišņi, bet dienas gaitā mākoņu daudzums samazināsies un nokrišņi mitēsies.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, aicinām autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.