80007007 – «LATVIJAS AVĪZE» JŪS KLAUSĀS!
 0

Ar jums sarunājās AIJA VOLKA


SAŠUTUMS


Vai tas nav ārprāts, ka man, jūrmalniecei, būs jāmaksā milzu nauda par sabiedrisko transportu Rīgā, lai pabrauktu dažas pieturas līdz slimnīcai? Un kā par biļeti samaksās cilvēki no laukiem? Mēs visi taču dzīvojam vienā valstī! 


Reklāma
Reklāma

Maija Gablika Jūrmalā


Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas

Brigmanis Dombrovska valdību, kas izveda valsti no krīzes, nosauca par pussabrukušu būdu. Pretjautājums: kā nosaukt to būdu, kurā Brigmaņa kungs bija kopā ar Kalvīša valdību?


Jānis Empelis Rīgā


Valstij nekāds labums no uzturēšanās atļauju izsniegšanas tāpat netiek. Nauda aiziet ārzemju bankām.


Andris Survillo Rīgā


CITI ŠOBRĪD LASA

Tauta nav tādi muļķi, ka jāliek veikalos divas cenas – latos un eiro. Kā tad iepriekšējās reizēs, kad naudu mainīja, bez tā varēja iztikt?


Juris Jansons Ķekavas novadā


Strīķei laikam ir zvaigžņu slimība. Ja esi padotā, tad norij krupi un nespēlē zvaigzni. Streļčenoks gan arī nemāk apieties ar saviem darbiniekiem, un tas viss notiek uz tautas rēķina. 


Roberts Pakalns


IETEIKUMs


Man ir priekšlikums nelaist Saeimā deputātus no mazām partijām. Vēlēšanās varētu piedalīties tikai partijas, kurās būtu vismaz 1000 cilvēku. Lai mazās apvienības pašas noorganizē koalīciju. Ja Muļķu partija apvienosies ar Gudro partiju, tad Saeimā tiks vismaz pusmuļķi.


Jānis Greijers Dobeles novadā

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.