80007007 – «LATVIJAS AVĪZE» JŪS KLAUSĀS! 0

PALDIES
Gribu pateikt paldies Gunāram Tirzītim par viņa romānu “Kur mājvieta mana…”, ko turpinājumos publicē “Latvijas Avīze”. Ļoti interesants, no visas sirds iesaku to lasīt arī citiem. Autoram gribu novēlēt – ja izdodas tik labi, lai turpina rakstīt. Gaidīšu nākamo romānu. 
Anita Tukumā

Reklāma
Reklāma

BAŽAS


“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 164
Lasīt citas ziņas

Kādēļ Krievijas un Baltkrievijas mācībām jānotiek Baltijas jūrā, kur viņi mācās apkarot terorismu Baltijas jūrā, bet nenotiek, piemēram, Melnajā jūrā, kur tas ir aktuāli? Kāds jūras terorisms var būt Baltkrievijā, ja viņiem līdz jūrai 300 kilometru? Vienīgais, kurš šo mācību sakarā pateica taisnību, bija Ilvess no Igaunijas. 


Pēteris Poļaks Rīgā


IEBILDUMI


Mēs, laukos dzīvojošie, ļoti daudzi neatbalstām eiro ieviešanu, un mums ir arī iebildumi pret eiro reklamēšanu TV un radio. Domāju, ka cilvēku aizvainojums tieši izpaudīsies nākamajās vēlēšanās – gan Eiropas, gan pašmāju. 


Ēvalds Bitīte Ērgļos 


CITI ŠOBRĪD LASA

Kāpēc strādā pensionāri? Ja esi pensionārs, tad sēdi mājās un dod jauniešiem, kā arī speciālistiem darbu un algu, lai tie nebrauktu prom! Tikai algai šiem jauniešiem vajadzētu būt 500 latu, un pensijai vajadzētu būt tādai, lai nodrošinātu vecumdienas atbilstoši reālajai situācijai. 


Inga Krūmiņa Engures novadā 


PĀRDOMAS


Vai “Vienotība” ir izvedusi valsti no krīzes? Nē! Paskatieties, kādas ir preču cenas veikalos, cik ļoti maz atgriezušies tie cilvēki, kas valsti pametuši darba meklējumos, un cik maz darbiniekiem algas atjaunotas iepriekšējā līmenī. Cilvēkiem arī apnikušas latviešu partiju ķīvēšanās, tādēļ pat nebrīnīšos, ka nākamajās vēlēšanās būs cilvēki, kas balsos par “Saskaņas centru”. 


Ilze Valmierā


Nesaprotu tagad tos cilvēkus, kas brūk virsū Valdim Dombrovskim. Kamēr viņš ir pie teikšanas, mūsu valsti neizzags – atšķirībā no tiem cilvēkiem, kas atkal pacēluši galvu un tīko atgūt varu. 


Silvija Iltnere Liepājā

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.