Publicitātes foto

Tuvojas lasītāju iecienītā Latvijas Grāmatu izstāde 1

No 24. līdz 26. februārim Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā kļūs par iedvesmojošu grāmatu pilsētu, kurā tiksies rakstnieki, tulkotāji, izdevēji un lasītāji – notiks gada nozīmīgākais grāmatniecības pasākums, starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde “Latvijas Grāmatu izstāde 2017”, vēsta rīkotāji.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi”
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Lasīt citas ziņas

Izstādes ekspozīciju papildinās “Lielā skatuve” ar plašu un daudzveidīgu kultūras programmu: autoru priekšlasījumi, grāmatu atvēršanas svētki, tikšanās ar rakstniekiem. Šogad jaunums izstādē – omulīgi iekārtota “Rakstnieka viesistaba”, savukārt bērnus, viņu vecākus un vecvecākus ar grāmatu varoņiem, autoriem izdevēji iepazīstinās “Jautrajā lasītavā”.

“Latvijas Grāmatu izstādes 2017” viesu valsts būs Krievija.

CITI ŠOBRĪD LASA

Apmēram 3000 grāmatu – tāds ir Rīgas Centrālās bibliotēkas Repozitārija apmaiņas fonda ieguldījums “Grāmatu maiņas punktā”. Apmeklētāji tiek aicināti nest grāmatas, kas jau daudzkārt pārlasītas un vairs nav vajadzīgas, lai iemainītu pret vēl nelasītām. “Grāmatu maiņas punktā” varēs atrast bilžu un pasaku grāmatas bērniem, uzziņu literatūru, mākslas grāmatas un dažādu citu lasāmvielu grāmatu mīļotājiem.

“Latvijas Grāmatu izstādi 2017” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Grāmatizdevēju asociāciju un Latvijas Grāmatnieku ģildi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.