Foto: Alexandr Belous/Shutterstock

Tev nevienam nav jāattaisnojas par to, kam tici! Horoskopi 16.aprīlim 0

Auns

Saules apvienība ar Jupiteru šodien nozīmē, ka atradīsi risinājumu problēmai pirms vēl vispār sapratīsi, ka tāda problēma eksistē. Tas tev rada lielas priekšrocības gan personīgi, gan profesionāli – kuras tu esi tiesīgs izmantot.

Reklāma
Reklāma

Vērsis

10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Tu šodien sacīsi īstos vārdus pareizajā veidā, it īpaši darīšanās ar cilvēkiem, kuri atrodas pie varas. Tomēr tev nav jālielās, cik lielisks tu esi. Ja viņi to jau nezina, tad uzzinās turpmāko pāris dienu laikā.

Dvīņi

Tu atklāsi, ka turpmākās diennakts laikā tev ir viegli pārliecināt citus, lai viņi tev piekristu, bet nevis tāpēc, ka esi uzstājīgs, bet gan tāpēc, ka zini, kas un kādā veidā ir jāpasaka, lai panāktu vēlamo efektu. Tavas komunikācijas spējas šobrīd atrodas savā virsotnē. Izmanto tās.

Vēzis

CITI ŠOBRĪD LASA

Šodien notiks kaut kas pavisam negaidīts un pārsteidzošs. Tas var būt kaitinoši, ja izjauc tavus plānus, bet tu par to ilgi nebēdāsies – kā gan tu to varētu, ja tas dzīvi padara daudz interesantāku? Pārmaiņas nāks par labu.

Lauva

Tev nevienam nav jāattaisnojas par to, kam tici un par to, ko dari. Par laimi līdz ar tava valdnieka Saules saikni ar Jupiteru, šodien neviens tevi neiztaujās ar lielu entuziasmu. Viņi vienkārši to neuzdrīkstētos!

Jaunava

Negaidi uz citiem, lai viņi pieņemtu lēmumus tavā vietā – pieņem tos pats un kas par to, ja visi tiem nepiekrīt? Ikviens, kurš uzskata, ka tevi var iebiedēt un pavēlēt, kas jādara, turpmāko pāris dienu laikā būs pamatīgi šokēts. Noliec viņus pie vietas!

Svari

Tev var nebūt ne mazākās nojausmas, kā nokļuvi pie konkrētiem secinājumiem, bet nešaubies par tiem ne mirkli. Tavs prāts šobrīd ir atvērts daudz augstākā līmenī, tāpēc vari sagaidīt, ka nonāksi pie kaut kāda veida atziņām – un saskaņā ar tam tev vajadzētu rīkoties.

Skorpions

Šobrīd ir piemērots laiks, lai izmēģinātu kaut ko jaunu. Tu esi lielāks piedzīvojumu meklētājs nekā cilvēki tevi uzskata, tāpēc izdari kaut ko tādu, kas liek draugiem un kolēģiem piecelties kājās no apbrīnas. Esi drošs!

Strēlnieks

Šodienas saikne starp Sauli un tavu valdošo planētu Jupiteru nozīmē, ka vari tikt sveikā cauri ar gandrīz jebko. Nē, tas nav uzaicinājums pārkāpt noteikumus, bet tu vari mazliet pārkāpt robežu. Taču esi uzmanīgs. Neieslīgsti galējībās.

Mežāzis

Jo vairāk citi mēģina iegalvot, ka tev vajadzētu būt piesardzīgākam, jo vairāk tev vajadzētu apņemties, uzņemties kaut kāda veida risku. Vai taisnība ir viņiem vai tev? Vienīgi laiks to spēs pateikt, bet jebkurā gadījumā tu nebūsi zaudētājos.

Reklāma
Reklāma

Ūdensvīrs

Tava pārliecība savām spējām vienmēr ir bijusi augstā līmenī, bet šodien tā izcelsies uz visu citu fona. Saules saikne ar Jupiteru nozīmē, ka tu vairs nezini, ko nozīmē vārds ”nevaru”. Tu spēj paveikt jebko.

Zivis

Ja tev ir grūti savā prātā par kaut ko izšķirties, neuzspied to. Citi tevi var steidzināt, lai pieņem lēmumu, bet tikai tāpēc, ka tas kaut kādā veidā sniedz viņiem labumu. Tava iekšējā balss iesaka nogaidīt – uzklausi to.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.