Publicitātes foto

Tirdziņā “Andele Mandele Kids” būs nopērkamas arī bērnu grāmatiņas 0

Jau otro gadu pasākumā Pērļu Medības bērniem – Andele Mandele KIDS piedalīsies arī grāmatu izdevniecība “Lauku Avīze” ar plašu bērnu grāmatu piedāvājumu, tostarp dzejnieka Ulda Ausekļa grāmatu “Kaķēns margrietiņās”, kas nupat ieguvusi Latvijas Literatūras Gada balvu 2017 Bērnu literatūras kategorijā. Padomāts būs arīdzan par lasāmvielu māmiņām: jaunākie detektīvi, biogrāfiski romāni, kā arī praktiskā literatūra. Pērc gudri! Pērc pie izdevēja un ietaupi pat līdz 25%!

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Lasīt citas ziņas

6.maijā no plkst. 11:00-17:00 Izstāžu centrā “Ķīpsala” norisināsies Pērļu Medības bērniem- Andele Mandele KIDS, kur 350 māmiņas izpārdos bērniem noderīgas lietas un 120 dāmas – savu garderobes saturu par cenām, kas nepārsniegs 10 eiro robežu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zinot to, ka bērni aug pa stundām, šis būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas jūsu mazajam vairs neder, vai arī iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām.

Pasākuma ietvaros norisināsies Mazo Ķiparu rokdarbu tirdziņš, kur tieši bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert savus pirmos soļus uzņēmējdarbībā. Šim tirdziņam noteikti vēl var pieteikt mazos, radošos uzņēmējus, sūtot pieteikumu uz email: [email protected]

Piedāvājumu klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaiņa vecuma līdz 12 gadu vecumam, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas, skolas somas. viss, kas mazajiem ir aktuāls! Arī par grūtniecēm nebūs piemirsts.

Kā ikkatrā Andelē, paredzēts arī labdarības stūrītis, tādēļ, ja jums ir apģērbi, ko ziedot mazajām sirsniņām – ar prieku to pieņemsim un nogādāsim tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām nepieciešama, uzsver pasākuma rīkotāja Līva Jaunozola.

Ieeja pasākumā no plkst. 11:00-15:00: 3 EUR, pēc plkst. 15:00: bez maksas
Bērniem līdz 12 g.v.: bez maksas

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.