Foto – Timurs Subhankulovs

Jauns portāls laukos.lv – gudram saimniekam un pircējam 0

Jaunais “Latvijas Avīzes” portāls “laukos.lv” parādīs objektīvu un daudzpusīgu ainu tam, kas šodien notiek laukos – sākot no audzēšanas un beidzot ar produkta kvalitāti un cenu veikala plauktā.

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas

Stāstīsim par sēju un ražām, gaļu, zivīm un pienu, kooperāciju un viensētniekiem, lauku dzīvesveidu un izvēli audzēt to vai citu, subsīdijām, tehniku, lauku politiku un daudz ko citu. Viedokļi, intervijas, diskusijas un operatīvas ziņas par šo visu sniegs plašu ieskatu nozarē.

Mums ir arī ekspertu komanda, ar kuriem konsultējamies un kuru viedokli nozarē respektē, piemēram, kooperatīva “Mūsmāju dārzeņi” vadītāja Edīte Strazdiņa, “Latvijas finiera” prezidents Uldis Biķis, lauku konsultāciju centra vadītājs Mārtiņš Cimermanis, nevalstisko organizāciju līderi – viņi visi lieliski “pazīst drēbi” un pārzina nozarē notiekošo praksē, nevis tikai teorijā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vecais labais teiciens “katram latvietim saknes laukos” savienojumā ar gudras saimniekošanas piemēriem padarīs šo portālu par lielisku palīgu zemniekiem, lauku māju īpašniekiem, nozares uzņēmējiem un – arī vietējo produktu pircējiem, tātad – jebkuram no mums.