Foto: EPA/LETA

Talibi Afganistānas nolaupījuši 70 kāda ciema iemītniekus 0

Talibu kaujinieki Afganistānā ir nolaupījuši 70 kāda ciema iedzīvotājus, un vismaz septiņi no nolaupītajiem ir nogalināti, sestdien paziņoja policija.

Reklāma
Reklāma
Veselam
7 produkti, kas visiem šķiet veselīgi, taču patiesībā tādi nav 16
“Pasažieriem bez sejas maskas var tikt atteikta iekāpšana transportlīdzeklī!” Paziņojums autobusa salonā samulsina braucēju 55
Kokteilis
Krišjāņa Kariņa sieva Anda publisko emocionālu vēsti vīra atbalstam: “Es apprecēju vienu no drosmīgākajiem, godīgākajiem, gudrākajiem un labestīgākajiem vīriešiem pasaulē” 435
Lasīt citas ziņas

Nolaupīšana notika piektdien pie galvenās automaģistrāles valsts dienvidos. Apmēram 30 no nolaupītajiem vēlāk tika atbrīvoti, bet vismaz 30 nolaupīto liktenis nav zināms, sacīja Kandahāras provinces policijas priekšnieks Abduls Raziks.

“Talibi piektdien nolaupīja 70 cilvēkus no viņu mājām ciemā Kandahāras-Tarinkot šosejas. Šodien tie nogalināja septiņus no viņiem. Viņu līķus šorīt atrada ciema iedzīvotājus,” teica Raziks.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Viņi atbrīvoja 30, bet vēl tur gūstā apmēram 30,” sacīja policijas priekšnieks. Viņš piebilda, ka nolaupītie ir puštuni tāpat kā daudzi talibu kaujinieki.

Vēl nav noskaidrots, kāpēc ciema iedzīvotāji tika nolaupīti.

Parasti par šādu incidentu upuriem kļūst Afganistānas valdības ierēdņi un drošības spēku pārstāvji.