Foto: LETA

Andrejs Ēķis sācis darbu pie jaunas komēdijas 1

Režisors Andrejs Ēķis ir sācis filmēt jaunu komēdiju – “Blēži”, kas uz kinoteātru ekrāniem būs skatāma no 2018. gada 8. marta, aģentūru LETA informēja filmas producents Kristians Alhimionoks.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins 124
Lasīt citas ziņas

Komēdijas sižeta pamatā būs divu pavisam nesaderīgu pāru attiecības. Filmas galvenie varoņi būs negodīgs ierēdnis, ārštata aktrise, režisors-amatieris un ietekmīgas biznesa lēdija.

Galvenajās lomās filmējas Intars Rešetins, Rēzija Kalniņa, Ieva Florence, Ralfs Eilands, Leonarda Ķestere, Ivo Martinsons, Jurģis Spulenieks, Sandis Pēcis un citi. Filmas tērpus veido kostīmu mākslinieks Dāvids.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Pasaulē visi labie stāsti ir par mīlestību – gan traģiskie, gan smieklīgie, jo cilvēki vēlas mīlēt un būt mīlēti. Tā dēļ viņi ir gatavi uz visu, arī blēdīties. Man interesē cilvēku raksturi un to izpausmes. Mēs kaislīgas attiecības iemetīsim jautrās un negaidītās situācijās, ļausimies improvizācijai un mūzikai un skatīsimies, kas no tā visa sanāks. Mūsu mērķis ir ieraudzīt smaidošus skatītājus, kuri, nākot ārā no kinoteātra, vēl gardi nosmejas un saka – tik traki jau nu dzīvē nav, bet padomā, vispār jau ir gan,” par topošo filmu pauda režisors Ēķis.

Filmu atbalsta Nacionālais kino centrs, un tā top sadarbojoties kinoteātrim “Forum Cinemas”, SIA “Cinevilla Studios” un SIA “Platforma Filma”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.