Foto – Shutterstock

Iekur uguni ģimenes pavardā! Romantiskie horoskopi 30.10.2017. – 5.11.2017. 0

Auns. Pirmdien, otrdien pievērs uzmanību dzīves radošajai pusei. Trešdien un ceturtdien enerģijas pārpilnība, taču sargies no stresa, dari tos darbus, kurus vari ātri pabeigt. Piektdien, sestdien attiecību stiprināšanai ar partneri piemērots restorāna apmeklējums.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
Lasīt citas ziņas

Vērsis. Veiksmīga nedēļa darbam. Būsi atvērts un iejūtīgs pret citu cilvēku vēlmēm un emocionālajām vajadzībām, varbūt nāksies uzklausīt kādu draugu. Sestdiena gaidāma saspringtāka, svarīgs būs komforts, vairies no haotiskām sadzīviskām aktivitātēm.

Dvīņi. Pirmdien, otrdien – panākumi pie priekšniecības. Trešdien, ceturtdien var nākties aktīvi pastrādāt kāda kopēja mērķa vārdā. Nedēļas otrajā pusē panākumi darbā tiem Dvīņiem, kas savā darbā mācēs izmantot ne tikai racionālo loģiku, bet arī iztēli un fantāziju.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vēzis. Pirmdien, otrdien veiksmīgs laiks mīlestībai. Attiecības ģimenē būs harmoniskas. Vēlams laiku veltīt romantiskām aktivitātēm. Trešdien, ceturtdien būsi norūpējies par saviem sasniegumiem un sociālo stāvokli. Nedēļas nogalē pienākumi pret sabiedrību.

Lauva. Nedēļas sākumā spēja skatīt iegūto informāciju jaunā gaismā dos jaunas sadarbības un peļņas iespējas. Līdz nedēļas nogalei galvenais ir darīt skaidri zināmu citiem savu nostāju, un tad veiksmīgu, konstruktīvu pārrunu ceļā spēsi panākt vēlamo.

Jaunava. Pirmdien, otrdien būtu labi veltīt laiku otrajai pusītei un romantiskām aktivitātēm. Trešdiena, ceturtdiena neļaus atslābt, esi gatava dinamiskiem notikumiem. Nedēļas nogalē dzīves temps un apgriezieni samazināsies.

Svari. Pirmdien, otrdien izvairies no nevajadzīgu medikamentu un alkohola lietošanas. Trešdien un ceturtdien nemēģini izskaidroties, labāk enerģiju tērē fiziskās aktivitātēs. Piektdien un sestdien – aktualizēsies saimnieciskie un finanšu jautājumi.

Skorpions. Vēlams izrādīt rūpes un iejūtību attiecībā pret mīļoto cilvēku un bērniem, jo īpaši pirmdien, otrdien un piektdien. Rēķinies, ka trešdien, ceturtdien augstāk tiks vērtēta konkrēta rīcība, nevis vārdi. Svētdienas otro pusi vēlams pavadīt svaigā gaisā.

Strēlnieks. Gaidāma visai harmoniska un veiksmīga nedēļa. Pirmdien, otrdien dominēs romantisms un sapņainība. Trešdien un ceturtdien nododies sportiskām aktivitātēm vai citām dinamiskām darbībām, jo neiztērētā enerģija radīs aizkaitinājumu un neapmierinātību.

Mežāzis. Pirmdien, otrdien nestandarta risinājumi lietām dos labākus rezultātus. Trešdien, ceturtdien dziļi noglabātās emocijas var uzpeldēt virspusē, esi uzmanīgs izteikumos. Piektdien jūtas spēsi paust objektīvi. Sestdien un svētdieniedvesmojies no dabas skaistuma.

Reklāma
Reklāma

Ūdensvīrs. Pirmdiena, otrdiena piemērota mākslas priekšmetu iegādei. Iespējams paust radošos talantus. Trešdiena, ceturtdiena piemērotas darbībām ar auto un velo lietām. Piektdienu un sestdienu vari veltīt mājsaimniecībai, bet arī tur vēlams pieiet ar izdomu.

Zivis. Šonedēļ labi darbosies intuīcija ir vērts tajā ieklausīties. Labi veiksies Zivīm, kas saistītas ar mākslu, mūziku vai medicīnisko aprūpi. Pirmdien, otrdien un piektdien apmeklē kādu izstādi, koncertu vai kino. Trešdien un ceturtdien pievērs uzmanību naudas lietām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.