“Svaigi.lv” produkti
“Svaigi.lv” produkti
Foto: Valdis Semjonovs

Virtuālais tirgus ‘svaigi.lv’ piedāvās ne tikai bioproduktus, bet arī vietējās mājlietas 0

Virtuālais tirgus Svaigi.lv paplašina savu darbību, piedāvājot ne tikai pārtikas produktus, bet arī Latvijas meistaru un dizaineru darinātus priekšmetus, kā arī dabai draudzīgu sadzīves ķīmiju.

Reklāma
Reklāma
Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
ASV izsludina ārkārtas stāvokli pirms Saules aptumsuma – paredz cilvēku masu bojāeju 12
Lasīt citas ziņas

Kā atzina viena no uzņēmuma līdzīpašniecēm Elīna Novada, patlaban tiek tirgoti vairāk nekā 100 zemnieku saimniecību un mazo ražotāju produkti. “Uzklausot klientu vajadzības, šoruden esam paplašinājušas sortimentu, piedāvājot arī produktus saudzīgai mājas tīrīšanai, tostarp arī Latvijā ražoto zīmolu “Purenn”. Sākuma periodā klientiem pieejami darinājumi, ko piedāvā 25 meistari, bet plānots aptvert vēl plašāku vietējo ražotāju produktu klāstu,” teica uzņēmēja.

“Sadarbību ar Svaigi.lv šo divu gadu laikā ir bijusi ļoti laba, esam auguši kopā no neliela pasūtījumu skaita līdz simtiem produktu piegādei katru nedēļu. Šī sadarbība mums likusi augt un attīstīties, sakopot spēkus, lai klientiem piedāvātu arvien plašāku bioloģiski sertificētu produktu klāstu, profesionālā un vizuāli pievilcīgā iepakojumā. Šo gadu laikā esam piesaistījuši finansējumu ražošanas attīstībai, lai nodrošinātu augošo pieprasījumu un kvalitatīvu to izpildi. Saimniecībā strādājam trīs paaudzes kopā un ar pozitīvu skatu veramies nākotnē,” atzina zemnieku saimniecības “Arāji” vadītāja Inga Fricela, kura ar Svaigi.lv sadarbojas jau kopš 2015. gada, kad tas tikko uzsāka darbību.

CITI ŠOBRĪD LASA

Savukārt SIA “Vaidava Ceramics” mārketinga vadītājs Guntars Sticers atzina – ja Svaigi.lv jau ir izdevies veiksmīgi savest kopā vietējo pārtikas produktu audzētājus ar pircējiem, tas varētu izdoties arī ar Latvijas meistaru darbiem. “No šīs darbības pieredzes varam mācīties par darbu mūsdienās tik strauji augošajā virtuālajā vidē,” teica Sticers.

Tāpat E.Novada arī informēja, ka šogad kopējās investīcijas uzņēmuma attīstībā sasniegušas aptuveni 10 000 eiro. Paplašinot produktu klāstu un pievienojot vēl vienu tirgus dienu, uzņēmums plāno apkalpot 1500 klientu, nodrošinot svaigu produktu saņemšanu vai nu uz vietas Āgenskalnā, vai arī nodrošinot to piegādi līdz mājām.

Virtuālais produktu tirgus Svaigi.lv darbojas kopš 2015. gada jūlija, to dibinājušas Elīna Novada un Diāna Dzindule. Divu gadu laikā Svaigi.lv izdevies izveidot veiksmīgu sadarbību ar vairāk nekā 100 saimniecībām visā Latvijā, regulāri nodrošinot piegādes aptuveni 2000 ģimenēm Rīgā un tuvākajā apkaimē.