Foto: FOTOLIA

Planētu ietekme uz visām zodiaka zīmēm, Saulei ejot caur Mežāža zvaigznāju 0

No 21. decembra līdz 20. janvārim Saule atradīsies Mežāža zodiaka zvaigznājā.

Reklāma
Reklāma

Pilnmēness būs 2. janvārī plkst. 4.24.

Krimināls
Krituši visi antirekordi – savākts 600 000 narkomānu izlietoto šļirču. Atrasta arī traģiskā “narkozombiju” viela 8
Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis 183
Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
Lasīt citas ziņas

Jauns Mēness cikls sākas 17. janvārī plkst. 4.17 Mežāža zīmē.

Merkurs virzīsies pa Strēlnieka zvaigznāju. Cilvēki gribēs uzzināt kaut ko jaunu, interesantu un saturīgu. Parādīsies interese par jauniem vaļaspriekiem, pasākumiem sava redzesloka paplašināšanai vai arī vēlme doties ceļojumā, lai atpūstos un gūtu patīkamus iespaidus. Labs laiks dokumentu un dažādu juridisku jautājumu risināšanai un sakārtošanai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Veneras atrašanās Strēlnieka zīmē noteiks vēlmi plānot svētkus citādāk, nekā pierasts līdz šim. Vecā gada izskaņā un jaunā gada pirmajā nedēļā Venerai ir labvēlīgi aspekti ar citām planētām, un cilvēki būs pozitīvāk un draudzīgāk noskaņoti viens pret otru. 25. decembrī Venera ieies Mežāža zvaigznājā, un tā ietekmē cilvēki kļūs praktiskāki un atteiksies no ārišķībām gan svētku svinēšanā, gan savā uzvedībā.

Marss būs Skorpiona zīmē, tādējādi pastiprinot cilvēkos vēlmi pēc taisnīguma un godīgas rīcības. Daudzi beidzot “liks savas kārtis galdā” un pateiks to, ko līdz šim noklusējuši. Visiem ir zināms, ka meli agri vai vēlu atklājas. Tā kā šajā laika posmā Marss neveido spriedzes aspektus, rīcība būs mērķtiecīga un labi pārdomāta.

Jupiters atradīsies Skorpiona zodiaka zīmes otrajā dekādē savienojumā ar Marsu. Tas nozīmē, ka cilvēkos būs vēlme rīkoties pārdomāti un mērķtiecīgi, lai izdarītu to, ko sen jau bija gribējuši.

Saturns 20. decembrī ieiet Mežāža zīmē – atgriežas savā astroloģiskajā mājvietā un būs tur līdz 2020. gada pavasarim, noslēdzot vienu ciklu un aizsākot procesus, kas ilgs vairākus gadu desmitus. Iepriekšējās reizes Saturns bija savā astroloģiskajā mājvietā laika posmā no 1989. g. līdz 1991. g. Pavasarim (sabruka PSRS, un Latvija atguva neatkarību), un no 1959. g. līdz 1961. g. beigām (Hruščova valdīšanas laiks – daudzi izsūtītie tautieši turpināja atgriezties mājās no Sibīrijas). Katrā no šiem laika posmiem mūsu valstī ir bijušas nozīmīgas pārmaiņas, tas liek domāt, ka arī šoreiz mēs esam nozīmīgu pārmaiņu sākumā ne tikai Latvijā, bet arī pasaules mērogā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.