Foto – Fotolia

Februāra horoskops Vērsim. Darbā kārtība, mīlestībā pavasaris! 0

Vispārējais horoskops

2018.gada februāra horoskops prognozē, ka Vērsis saņems ne mazums kritikas un aizrādījumu no draugiem un tuviniekiem. Jums būs grūti to pārdzīvot, taču situācija krasi nemainīsies. Nepieciešams ne tikai laiks, bet arī piekāpība no paša Vērša puses. Februārī jums vajadzētu palūkoties uz sevi no malas, lai mainītu savu raksturu un kļūtu maigāks attiecībā pret cilvēkiem.

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 6
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Lasīt citas ziņas

Horoskops februārim sievietei Vērsim sola veiksmīgu mēnesi, kad daudzas lietas veidosies tā, kā gribētos. Jums izveidosies mīlas romāns ar vīrieti, pret kuru jūs jau sen izjūtat simpātijas. Februārī Vērsis visus piesaistīs ar savu šarmu un asprātību. Turklāt jums pietiks gudrības, lai nevienu neatstātu bez uzmanības un komplimenta.

Horoskops februārim vīrietim Vērsim sola labu mēnesi, kad darbā un finansēs viss nokārtosies. Praktiskums un veselīga domāšana Vērsim februārī būs vissvarīgākās īpašības. Februārī jūs sāksiet mīlas romānu, kas diez vai pāraugs dziļākās attiecības. Toties jūs nenožēlosiet ne minūti laika, ko pavadījāt kopā ar šo sievieti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.