Foto – Shutterstock

Ābolkūka. Saimnieces Marijas Aleksejevas recepte 0

Nepieciešams

125 g miltu, 100 g sviesta, 175 g cukura, 1 olas dzeltenums, 1 kg ābolu, kanēlis.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi
Lasīt citas ziņas

No miltiem, 50 g sviesta, 25 g cukura un olas dzeltenuma samīca mīklu, ietin folijā un 1 stundu tur vēsumā.
Nomizo ābolus, sagriež 8 daļās, izņem sēklas.

Izkausē atlikušo sviestu un cukuru. Ābolu šķēlītes sakārto karamelizētajā masā. Izveltnē mīklu un pārklāj ābolus. Piespiež maliņas un sadursta ar dakšiņu. Cep mēreni karstā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes, gatavu tūlīt izgāž uz šķīvja, uzkaisa kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.