Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
17. februāris, 2014
Drukāt

Ābolu-auzu pārslu smūtijs. Dedzina tauciņus, sniedz enerģiju (6)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Ne visi gardumi uzkrājas uz gurniem un vidukļa, dažiem no tiem ir pavisam pretējs efekts – tie uzlabo vielmaiņu, uzlādē organismu ar enerģiju un tai pašā laikā ļauj uzņemt minimālu kaloriju daudzumu. Viens no tiem ir ābolu un auzu pārslu smūtijs, kas, kā apgalvo šī dzēriena cienītāji, liekos kilogramus izkausē neticami ātri!

Āboli lieliski noregulē vielmaiņu, turklāt tajos ir daudz vērtīgu mikroelementu, kas ļauj labi justies visas dienas garumā.

Nepieciešams:
1 ābols (vislabāk zaļā krāsā)
1/2 apelsīna
2 ēdamkarotes auzu pārslu
Ūdens

Pagatavošana:
1. Ābolu sarīvē ar rīvīti, bet auzu pārslas iemērc karstā ūdenī uz 5-10 minūtēm.
2. Pievieno pusīti notīrīta apelsīna.
3. Visas sastāvdaļas sablendē.

Ābolu un auzu pārslu smūtijs var kalpot kā vieglas brokastis vai uzkoda dienas laikā.

Pievienot komentāru

Komentāri (6)

  1. vai nav aizmirsta vēl kāda sastāvdaļa,jo glāzē ir balta masa un to nevar dabūt ar zļu ābolu,apelsīnu auzu pārslām un ūdeni, kas vēl??? piens, kefīrs vai jogurts?

  2. esmu mēģinājusi šo. Atbildēt

    vakardien pamēģināj. un tiešām, bilde nav atbilstoša. nesanāk arī šāda krāsa. 🙂
    bet, nu, ir jau labi.

  3. JAuki,forši, veselīgi!!!

  4. Sviests!!!! Neviens produkts NEDEDZINA taukus!!!

  5. Jāa… un varbūt arī atbilstošāku bildi pievienot, jo šajā attēlā neizskatās, ka sastāvs būtu tikai āboli, apelsīns, pārslas un ŪDENS.

  6. Tas viss ir ļoti jauki, bet vai nevar to nosaukt mazliet latviskākā vārdā ?

Draugiem Facebook Twitter Google+