Mobilā versija
+6.8°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
8. oktobris, 2014
Drukāt

Ābolu ievārījums ar citronu un ingveru

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Sastāvdaļas:

• 1,5 l rīvētu ābolu

• ½ liela citrona

• 1 tējkarote rīvēta ingvera

• 300 g cukura

Ābolus nomizo un sarīvē uz rupjas rīves. Citronam norīvē miziņu, izspiež sulu, arī ingveru sarīvē. To visu pievieno āboliem un vāra katlā uz mazas uguns. Seko, lai būtu pietiekami daudz šķidruma, citādi ievārījums piedegs. Ja āboli slikti sulojas, pielej nedaudz ūdens. Turpina vārīt, ik pa laikam apmaisot, līdz āboli izšķīduši. Tad pieber cukuru un vāra vēl 10 minūtes.

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+