Mobilā versija
-1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
4. novembris, 2014
Drukāt

Ābolu “medus” – īsts gardumiņš! (1)

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas

2,5 kg āboli

1 bundž. iebiezinātais piens ar cukuru

200 ml ūdens

Pagatavošana

Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt šķēlītēs. Ābolus pārlikt katlā ar biezu apakšu, pievienot ūdeni un uzvārīt. Ābolus vārīt tik ilgi, kamēr tie sāk jukt ārā. Atdzesēt līdz istabas temperatūrai.
Ābolus sablendēt, pievienojot iebiezināto pienu. Piena daudzums atkarīgs no ābolu skābuma, tāpēc var gadīties, ka kondensēto pienu pievienot vajadzēs vairāk. Taču visu nosaka jūsu vēlmes. Šeit ir iespēja variēt.
Ja vēlaties ābolu “medu” uzglabāt ilgāk, tad burciņas jāsterilizē un jāaizvāko.
Lai labi garšo!

Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Nav vērts pūlēties,nebija garšīgi!

Draugiem Facebook Twitter Google+