Mobilā versija
Brīdinājums -0.9°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
19. decembris, 2013
Drukāt

“Ābolu sniegs”. Superviegla un garda deserta recepte (3)

Foto - stock.xchng.comFoto - stock.xchng.com

Ābeļdārzu “Rūķīši” un “Zālītes” saimnieki iesaka, iespējams, vienkāršāko ābolu gardumu pasaulē. To uzskata par tradicionālu kanādiešu desertu, ko bieži izvēlas aizņemti vecāki, lai iepriecinātu bērnus. Un nosaukums tam svētku laikam atbilstošs – “Ābolu sniegs”!

300 g ābolu, 4 olu baltumi, cukurs, vaniļa vai citrona miziņa.

Ābolus izcep cepeškrāsnī, izberž caur sietu, biezenī iemaisa cukuru. Masu atdzesē, puto, pievienojot
olu baltumus, līdz putas ir diezgan stingras. Ēd ar pienu.

Vairāk Latvijas mājražotāju gudrību un ieteikumu – jaunajā tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”.

Pievienot komentāru

Komentāri (3)

  1. Esmu tādu gatavojusi tikai nedaufz piemirsies.:-)

  2. Jā, kādreiz bieži gatavoju, līdz parādījās salmonella….. Jēlas olas vairs pārtikā neuzdrošinos izmantot.

  3. Sen aizmirsts gardums.Paldies par atgaadinaajumu!

Draugiem Facebook Twitter Google+