Foto – Bonappetit.lv

Ābolu tarte ar grenadīnu 0

Pagatavošana

Ābolus nomizot, izgriezt serdes un sagriezt šķēlītēs. Katlā ar biezu apakšu pārlikt ābolus, pārliet ar sīrupu un karsēt, līdz āboli kļūst mīksti, beet vēl nejūk ārā. Kartupeļu cieti izšķīdināt aukstā ūdenī un tievā strūkliņā pieliet āboliem, visu laiku maisot. Uguni izslēgt, kad masa sabiezēs. Ābolus atdzesēt.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Lasīt citas ziņas

Mīklu atlaidināt, mazliet izrullēt un ieklāt formā, ar pirkstiem piespiežot mīklu gar formas malām. Mīklu vairākās vietās sadurt ar dakšu. Uz mīklas kārto ābolu pildījumu un pārkaisa ar cukuru.

Tarti cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 25 – 30 min.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.