Foto – Bonappetit.lv

Adžapsandali – dārzeņi kaukāza gaumē 0

Ļoti populāri kaukāza virtuves salāti, kuros tradicionāli izmanto rudens dārzeņus. Ierasti pasniedz kā auksto uzkodu ar sieru, vīnu un svaigu dārzeņu salātiem. Bet var pasniegt arī siltā veidā pie jēra vai liellopu gaļas.
Pagatavošana

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
Lasīt citas ziņas

Sīpolus nomizot un sagriezt mazos kubiņos. Baklažānus nomazgāt un sagriezt kubiņos. Tieši tādos pašs kubiņos sagriezt notīrītus kartupeļus un papriku.
Uzkarsēt pannā eļļu un apcept tajā baklažānus.

Katlā ar biezu apakšu ieliet mazliet eļļas un apcpet sīpolus. Pievienot kartupeļus un cept līdz kartupeļi gandrīz gatavi. Pēc nepeiciešamības pievienot mazliet ūdeni. Pievienot apceptus baklažānus un papriku, apsegt ar vāku un sautēt apm. 1 st. (ja ir nepeiciešams, pievienot ūdeni). Kamēr viss sautējās sagriezt nelielos kubiņos tomātus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tomātus pievieno, kad kartupeļi gatavi. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Pašās beigās pievienot sasmalcinātus zaļumus un ķiplokus.

Ja vēlas konservēt, tad ar karstiem dārzeņiem piepilda tīras sausas burkas, aizvāko un glabā vēsā vietā.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.